zo 19 januari 2025

Jeugdtheater – Theatergroep De Horde

Tent6+

Tent is een avontuurlijk reisverslag over je thuis voelen en oude zekerheiden loslaten, waarin (poppen)spel, objecttheater, maquettes, muziek en camera’s samenkomen.

Over de jeugdtheatervoorstelling Tent

Jens leeft al haar hele leven in een tent, maar op reis ging ze nooit. Als op een dag haar tent begint te krimpen, is ze genoodzaakt een lange tocht af te leggen naar de oudste en enige tentenmaker die haar kan helpen. Onderweg ontmoet ze wonderlijke mensen, die er stuk voor stuk hun eigen woongewoontes op nahouden. Terwijl ze alles op alles zet om haar kleine katoenen huis te redden, wordt haar idee van thuis steeds groter. Durf jij met Jens op reis?

  • Tekst en concept Eva Gouda
  • Regie Ramses Graus
  • Spel Lisa Groothof, Maurits van den Berg, Fieke Westland (ArtEZ)
  • Dramaturgie De Nieuwe Oost
  • Lichtontwerp Bogi Bakker
  • Website Theatergroep De Horde

Over Thea­ter­groep De Horde 

Vanuit hun basis in Theater het Badhuis maken zij voor­stel­lingen voor jong en oud publiek. Met een mix van spel, tekst, muziek, maquettes, camera’s en poppen. Ze maken dit het liefst samen met anderen omdat er dan iets uitkomt dat ze nooit hadden verwacht. 

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Zo 19 jan

15:00