do 12 december 2024

Dans – Denden Karadeniz - Zero Dance Theatre

Oasis

In de dansvoorstelling Oasis gaat choreograaf en danser Denden Karadeniz met zijn gezelschap Zero Dance Theatre op zoek naar de innerlijke oase: een plek waar we onszelf kunnen zijn en tot rust kunnen komen.

Over dansvoorstelling Oasis

Innerlijke oase: een belangrijke plek, want vrij jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen uiten lijkt steeds lastiger te worden in deze tijd. In een wereld waarin we voortdurend in contact staan met elkaar lijken verdeeldheid en individualisme alleen maar toe te nemen.

In deze meeslepende voorstelling laat Zero Dance Theatre het publiek nadenken over hun eigen oase: waar vind jij je rust in deze wereld en kan je volledig jezelf zijn? Een enerverende ervaring die essentiële vragen stelt in onze tijd van groeiende sociale complexiteit.

Over de choreograaf en het dansgezelschap

Artistiek leider/​choreograaf Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dans­aca­demie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zich heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. 

Zero Dance Theatre is het eerste urban contem­po­rary dans­ge­zel­schap van Nederland. Zij brengen een unieke mix van diverse dansstijlen en dans­ach­ter­gronden die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom. 

Dansvoorstellingen

meer voor dansliefhebbers

Dansvoorstellingen

Bekijk hier al onze aankomende dansvoorstellingen.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Do 12 dec

20:30