do 27 februari 2025

Kleintje Cabaret

Cabaret – Nina de la Parra

Nina Speelt

Mix van feministische statements, cabaret, spoken word, zang, comedy en teksttoneel.

Over de cabaretvoorstelling Nina Speelt

Overal waar vrouwen wonen, wil Nina de la Parra spelen. En overal waar mannen wonen trouwens ook. Want hoewel we echt ons best doen elkaar beter te begrijpen, valt er nog zoveel te leren, bij elkaar te brengen, uit te schreeuwen, te bespreken, te verlangen, te voelen en te schaterlachen. En wat is dan een beter medicijn dan de rauwe, hilarische, overrompelende, hokjesdoorbrekende en sexy theatertornado van Nina, sister van iedere vrouw?

Over Nina de la Parra

Na het succes van Gods Wegen (onder­scheiden met de VSCD Caba­ret­prijs Neerlands Hoop 2020/2021) en Blood­Bit­ches (gese­lec­teerd voor het NTF 2023) gaat Nina de la Parra in seizoen 2024/2025 opnieuw op reis langs de Nederlandse theaters. 

Nina is een veelzijdige artiest met een verrassende, niet in hokjes te plaatsen stem. Ze is een straat­schoffie uit Paramaribo én een elitaire bitch uit Amsterdam-Zuid. Als kind van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder brengt ze haar femi­nis­ti­sche dubbel­bloe­de­rige statements op hilarische wijze en houdt zichzelf nooit buiten schot. 

Ze krijst, trapt, fluistert, danst, rapt, schrijft en zingt zich een weg naar haar eigen emancipatie. 

Ze brengt een meertalige mix van cabaret, spoken word, zang, comedy en teksttoneel. 

Ze is auteur, performer, zangeres, songwriter, regisseuse en community-builder. Ze schrijft het boek MAKE WOMEN COME. Ze zet de FEMILICIOUS op i.s.m. De Kleine Komedie: een nieuwe doorlopende zweterige workshop-avond voor aanstormend vrouwelijk talent. 

Cabaret in de Schuur

Kleintje Cabaret

Cabaret in de Schuur

Een avond vol muziek, humor, theater en gega­ran­deerd de slappe lach. Spaar ze alle 10!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Do 27 feb

20:00