1617 februari 2024

Theater – De Warme Winkel

Myrte Siebinga zoekt een kamer

De Millennials en Gen Z staan voor hete vuren. Gezelschap De Warme Winkel vertaalt hun woningnood, hun stikstofcrisis en de toenemende inflatie in een verrassende theatervoorstelling over de hospiterende Myrte Siebinga die gewoon op zoek is naar een kamer.

Over de theatervoorstelling Myrte Siebing zoekt een kamer

Hoi hoi, ik ben Myrte Siebinga, 24 jaar en op zoek naar een kamer (of appartement). Het liefst niet kleiner dan 12m2, een beetje in het centrum en met een hoog plafond. Mijn budget is ongeveer 850 euro. Ik ben gezellig, netjes, rustig (binnenshuis tenminste) en net afgestudeerd. Iets kopen zit er de aankomende 600 jaar niet in ben ik bang. Weet je iets of ken je iemand? Sms me op +3197010255885. De gouden tip krijgt een leven lang vrijkaartjes.

Tijdens een felle satirische hospiteeravond bij een woongroep wervelen we door perspectieven, uitwassen en opties in een wereld waarin ruimte schaars is geworden. Woonruimte, stikstofruimte, ademruimte, bewegingsruimte, ruimte opeisen, ruimte delen en het verlangen naar bewoonbare planeten. Of Myrte een kamer vindt, is nog maar de vraag, maar de onovertroffen theatergroep De Warme Winkel staat borg voor een verrassende avond.

  • Concept, Tekst Vincent Rietveld
  • Spel woongroep Marius Mensink, Mirthe Labree e.a.
  • Hospitant Myrte Siebinga
  • Licht André Pronk
  • Coproductie Grand Theatre Groningen
  • Website De Warme Winkel
Vier mensen staan op een gedekte tafel
Bekijk ons gehele theaterprogramma

theaterprogramma

Bekijk ons gehele theaterprogramma

Benieuwd geworden welke prachtige voor­stel­lingen er nog meer voor de deur staan? Bekijk ons hele thea­ter­pro­gramma hier!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Vr 16 feb

20:00

Za 17 feb

20:00