zo 1 september 2024

Familie Zomer Zondagen

Jeugdtheater – Hirondelles

Buiten­the­a­terdag4+

In samenwerking met Openluchttheater Caprera presenteren wij een afwisselende buitentheaterdag voor jong en oud in het prachtige openluchttheater. Je bezoekt de voorstelling Moda Doma waarin acrobatiek de hoofdrol speelt. Voorafgaand en tussendoor kun je knutselen. Na afloop geeft Hirondelles een superleuke familiecursus acrobatiek. De Buitentheaterdag duurt drie uur en je kunt kiezen tussen de ochtend of middagvoorstelling.

Over Moda Doma

Een modehuis zoals een modehuis hoort te zijn. Elegant, stijlvol ambitieus en perfect. Modehuis Moda Domo presenteert haar nieuwe collectie met de swingende titel “la Melodia”. We nemen u mee in een show, waarin mode de hoofdrol speelt. We presenteren mode zoals u van ons gewend bent; elegant, niet te uitdagend, volgens de laatste trends en natuurlijk… perfect.

Perfectie heeft altijd de boventoon gevoerd bij Modehuis Moda Domo. Maar niemand is helemaal perfect, zelfs niet bij Moda Domo. Natuurlijk doet iedereen vreselijk zijn best. Maar hoe meer de perfectie wordt nagestreefd, hoe hopelozer de situatie voor de stipte directrice wordt. Als alles dreigt mis te lopen, weet het personeel er dan nog wel een mouw of jurk aan te passen? De haute-couture kleding vliegt je letterlijk om de oren in deze humoristische voorstelling met acrobatiek, luchtacrobatiek en jonglerie.


Op avontuur

Voor en / of na afloop van de voorstelling organiseren we een een leuke, gratis activiteit in het bos. Deze is geïnspireerd op de voorstelling, zoals een workshop of een speurtocht. Laat je verrassen, ga met ons mee op avontuur en doe mee!


  • Regie Paulo en Mayke Zanzara, Danny Ronaldo, Adrian Schvarzstein, Norbert Busher
  • Spelers Rik Bolder, Jans Bolder, Martijn Burgers, Imke Kuiper
  • Techniek Daniel Zwarts
  • Mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland - Stichting CVT
  • Een man in een hele grote oranje met zwarte jurk
  • Een vrouw hangend in de lucht met een witte pop
  • Een man hangend in de lucht met een witte pop
Familie Zomer Zondagen

Familie Zomer Zondagen

Deze zomer presenteert Schuur samen met Caprera een divers jeugd­pro­gramma in Open­lucht­the­ater Caprera in Bloemendaal!

Tickets

Zo 1 sep

11:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Zo 1 sep

13:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal