ma 28 april 2025

Jeugddans – Danstheater AYA en Maat Saxophone Quartet

LOEV8+

Wie vindt wie leuk? Een dansvoorstelling met livemuziek over allereerste gevoelens, geïnspireerd op het vaak vreemde baltsgedrag van allerlei dieren die indruk op elkaar proberen te maken.

Over de jeugddansvoorstelling LOEV

De vreemde ‘diersoorten’ op het toneel doen er alles aan om bij de ander in het vizier te komen. Al spelend, fluitend, toeterend en pronkend paraderen ze in het rond. De een geeft schuw en voorzichtig huppelend een veertje cadeau. De ander stoeit te hard en wordt teruggefloten. Wie maakt indruk op wie? Wie spiegelt wie?

Een speelse voorstelling met vijf dansers en het Maat Saxophone Quartet over prille hofmakerij en “ik-vind-je-leuk” bekentenissen op een open plek in het bos aan een meer: een speelplaats voor allerlei vreemde ‘vogels’.

  • Choreografie en regie Ryan Djojokarso
  • Livemuziek Maat Saxophone Quartet
  • Website Danstheater AYA

Over Thea­ter­groep De Horde 

Vanuit hun basis in Theater het Badhuis maken zij voor­stel­lingen voor jong en oud publiek. Met een mix van spel, tekst, muziek, maquettes, camera’s en poppen. Ze maken dit het liefst samen met anderen omdat er dan iets uitkomt dat ze nooit hadden verwacht. 

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Ma 28 apr

15:00