zo 16 februari 2025

Jeugdtheater – Zarah Bracht

Help, ik zit op slot!4+

Dingen gaan open en dicht. Open en dicht. Open en dicht. We willen alles open maken, overal in en achter kijken. Wat voor geheimen zitten daar verstopt? Maar soms… Soms zit iets dicht en gaat het niet meer open. Een deur die is vergrendeld, een verrassing waar je niet bij kunt. Of zelfs je eigen mond die je plots niet meer open krijgt. Hoe moet die dan weer los?

  • Twee mannen in rode pakken
  • Twee mannen naast kluis met sleutels
  • Twee mannen ruziën om object

Zarah Bracht over de voorstelling

Het is bevrijdend om iets te maken voor kleuters. Geen enkele kleuter denkt: oh, dat is kunst dus dat is ingewikkeld’, zoals veel volwassenen doen. Het mag voor de kinderen best abstract zijn wat ze te zien krijgen, omdat zij heel intuïtief reageren. Kleuters zijn nieuws­gierig en kunnen echt gefas­ci­neerd raken door een beeld dat beweegt en verandert. Ik wil graag het fanta­sie­volle van die leeftijd prikkelen en, zoals René Geerlings het vaak noemt, op zoek naar mijn eigen innerlijke kind’ als theatermaker.”

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Zo 16 feb

15:00