zo 4 augustus 2024

Familie Zomer Zondagen

Jeugdtheater – WIRWAR Producties & Frisse Oren

Circusfeest4+

Tijdens ons Circusfeest presenteren wij twee voorstellingen met fantastische acrobatiek. Deze voorstelling speelt in Openluchttheater Caprera.

Over de theatervoorstelling HEBBES

Je weet totaal niet meer waar je iets gelaten hebt. Ken je dat? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het lijkt alsof je iets beet had, dat je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

HEBBES is woordeloos en spectaculair bewegingstheater voor jong en oud. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische, muzikale voorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

De tweede circusvoorstelling wordt binnenkort bekend gemaakt.

Op avontuur

Deze voorstelling presenteren Openluchttheater Caprera en de Schuur samen. Na de voorstelling organiseren we in het bos een gratis activiteit, die geïnspireerd is op de voorstelling. Laat je verrassen en ga met ons mee het bos in!

  • Een kleurrijk decor met kleurrijke outfits en iemand speelt op een keyboard
  • Iemand wordt omhoog gedragen en iemand anders heeft een trompet in zijn handen
  • Iemand staat op de schouders van een ander die een trompet bespeelt
  • Acteurs in een kleurrijk decor met kleurrijke kleding aan

WIRWAR in co-productie met Frisse Oren

WIRWAR Producties is het Haarlemse circus­the­a­ter­ge­zel­schap van Laura van Hal dat bekend staat om brutaal circus­the­ater. De voor­stel­lingen van WIRWAR zijn geschikt voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Een combinatie van circus, dansl, fysiek theater en acrobatiek.

Muziek­the­a­ter­col­lec­tief Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/​m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegen­draadse voor­stel­lingen die een groot publiek raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.

Net als de voor­stel­lingen van WIRWAR Producties zijn de voor­stel­lingen van Frisse Oren woordeloos, dat maakt ze toegan­ke­lijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

Familie Zomer Zondagen

Familie Zomer Zondagen

Deze zomer presenteert Schuur samen met Caprera een divers jeugd­pro­gramma in Open­lucht­the­ater Caprera in Bloemendaal!

Tickets

Zo 4 aug

11:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Zo 4 aug

13:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal