wo 21 mei 2025

Interdisciplinair – WArd/waRD

echo_​re_​echo

echo_re_echo beweegt zich op de grens van een concert en een dansvoorstelling en gaat van groots gebaar tot stilte en intimiteit, zowel monumentaal als klein en persoonlijk van beeld.

Over voorstelling echo_re_echo

In echo_re_echo onderzoeken choreograaf Ann Van den Broek en zanger Gregory Frateur de aantrekkingskracht en afstand tussen hun persoonlijke en artistieke identiteit om deze te laten resoneren in kracht en kwetsbaarheid. Ze plaatsen zich hiervoor zelf op het podium, samen met muzikant Nicolas Rombouts en twee dansers/performers.

In de vorm van echo’s ontwikkelt zich een spanningsveld waarin diep menselijke emoties, frustraties, verlangens en verwachtingen geportretteerd worden. Reflecterend op de transformatieve tijd waarin we leven en waar vloeibaarheid, identiteit en fysieke werkelijkheid om voorrang strijden.

  • Concept en regie Ann Van den Broek, Gregory Frateur
  • Choreografie Ann Van den Broek
  • Acteurs / performers Ann Van den Broek, Gregory Frateur, Nicolas Rombouts en twee WArd/waRD performers
  • Muziek / compositie Nicolas Rombouts en Gregory Frateur
  • Tekst Gregory Frateur
  • Website WArd/waRD
Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Wo 21 mei

20:30