Dansvoorstelling Dansclick 25 | Schuur

8 november 2023

Dans – Korzo

Dansclick 25

Al een kwart eeuw presenteert DansClick de meest spannende namen in de danswereld. Het wordt een mooie avond, met voorstellingen die worden omlijst door videoportretten van de makers en een Après Danse; een informele ontmoeting tussen publiek, makers en dansers op toneel, onder het genot van een drankje.

Over dansvoorstelling Dansclick 25

Sinds 2013 krijgen de winnaars van de BNG Bank Dansprijs een DansClick-tournee aangeboden. Naast de winnaar van de prijs, die binnenkort bekend wordt gemaakt, presenteert Korzo tijdens DansClick 25 ook Eroica van huischoreograaf Zino Schat.

Het stuk gaat over het overwinnen van onderdrukking die voortkomt uit sociale ongelijkheid en het streven naar zelfontwikkeling en groei, waarbij vriendschap en gemeenschap een belangrijke rol spelen. Het stuk zoekt vanuit verschillende perspectieven naar verlichting van pijn en twijfel in een tijd waarin onderdrukking in alle vormen voorkomt.

  • Choreografie Zino Schat
  • Lichtontwerp Sanne Rosbag
  • Geluid Simone Giacomini
Bekijk al onze dansvoorstellingen

Beweging in de Schuur

Bekijk al onze dansvoorstellingen

Benieuwd naar al onze dansvoorstellingen?

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer.Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Wo 8 nov

20:30