zo 25 februari 2024

Jeugdtheater – Kim van Zeben Theaterproducties

Beuk!4+

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. Hij vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos, maar Beuk de Houthakker is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Over de jeugdvoorstelling Beuk! 4+

De familievoorstelling Beuk! is een fysieke rollercoaster. Theater vol spectaculaire achtervolgingen, vrolijke gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk met dingen die gewoon kapot mogen. Maar bovenal is het een ontroerend verhaal over echte vriendschap en liefde voor de natuur.

  • Concept, Tekst Kim van Zeben, Bram de Goeij
  • Regie Bram de Goei
  • Spel Kim van Zeben, Rogier in ’t Hout
  • Dramaturgie Manon Wittebol
  • Toneelbeeld Hester Jolink
  • Website Kim van Zeben Theaterproducties
Een man trekt aan de oren van een muis
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Zo 25 feb

15:00