45 oktober 2024

Theater – Kim Karssen / Frascati Producties

We’re all alone in this together

We’re all alone in this together is een beeldende en muzikale voorstelling over daten. Over het gevoel dat je een clown bent in een volwassen wereld, verkleed als mens, in de hoop dat je iemand bij je kunt houden. Maar je clownspak piept steeds onder je mensenkostuum uit en je bent de pasjes van ‘de mensendans’ vergeten.

Over theatervoorstelling We're all alone in this together

Twee individuen willen niet alleen zijn, maar weten ook niet zo goed hoe het samen moet. Ze willen een wereld bouwen, maar weten niet wat het juiste gereedschap daarvoor is.

We’re all alone in this together is een tragikomische performance over jezelf wapenen tegen de draken op het slagveld der liefde. Maar ook tegen de spoken in je hoofd. Tegen die enge man die achter je aan fietst na school en tegen die draak van een buurvrouw die zegt dat je het allemaal zelf bedacht hebt.

 • Met en door Kim Karssen, Thibaud Delpeut, Elias De Bruyne, Scott Robin Jun, Hanne Pierrot, Noah Jansen en Tobias Moerenhout
 • All alone in this together 5
 • All alone in this together 2
 • All alone in this together 3
 • All alone in this together 4
 • All alone in this together 1
 • “[...] zelden lukt het een voorstelling echt: dat je de wereld na afloop met een nieuw, of aangescherpt, bewustzijn ervaart.”

  NRC
 • “We’re All Alone in This Together is beeldend theater dat onder je huid kruipt.”

  De Volkskrant
 • “[…] een prachtig en ingenieus decor dat gedurende de voorstelling een schat aan verrassingen in petto blijkt te hebben.”

  Het Parool

Over thea­ter­maker Kim Karssen 

Thea­ter­maker en actrice Kim Karssen (1996) studeerde in 2018 af aan de performance opleiding in Maastricht. Met liefde voor taal en verhalen zoekt ze in haar voor­stel­lingen op fanta­sie­volle wijze naar een balans tussen grap en traan. Hierbij schuwt ze de rafelranden niet en vliegt ze graag uit de bocht. 

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 4 okt

20:00

Za 5 okt

20:00