vr 3 november 2023

Workshop – Rebalanced Breathing

Adem­work­shop bij The Balancing Act

Ademworkshop door Natascha St-Boudier van Rebalanced Breathing, voorafgaand aan The Balancing Act van WArd/waRD / Ann van den Broek.

In The Balancing Act gaat choreografe Ann Van den Broek op zoek evenwicht. Ze heeft hiervoor het menselijk lichaam opnieuw tot in detail bestudeerd en onderzocht. Het lichaam als weegschaal. Alles werkt samen. Ieder gewricht, iedere spier. Om maar niet te vallen. Naast deze fysieke balans haalt Van den Broek inspiratie uit ons dagelijks streven naar een evenwichtig leven.

Met dit als vertrekpunt ga je als bezoeker tijdens deze ademworkshop voorafgaand aan de voorstelling op zoek naar jouw balans. Je verkent via de adem van binnenuit het lichaam en andersom. Van om ons heen uitreiken naar vanbinnen aanraken. Een oefening in stilvallen en tegelijkertijd bewegen met hoe het is, hier en nu. Adembewustzijn en lichaamsbesef: een duurzame dans met je adem.

Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen. Er zal zowel staand als zittend op stoelen met de adem gewerkt worden. Je hoeft niets mee te nemen en geen speciale kleding aan. De workshop vindt plaats in de bibliotheek van de Schuur. Kosten workshop: €2,00 per persoon.

Rebalanced Breathing, adem­coa­ching en rebalancing in Haarlem

Adem laat eerlijk zien hoe je nu in het leven staat en situaties aangaat: gespannen, nieuws­gierig, voorzichtig. Ademcoach Natascha St-Boudier ondersteunt je in je wens om meer energie te ervaren of juist gemak­ke­lijker te ontspannen. 

Bij Rebalanced Breathing kun je terecht voor verschil­lende vormen van ademwerk: bewust verbonden ademen, Liquid Breath© en ademcirkels. Daarnaast is de adem een belangrijk onderdeel in het vita­li­teits­tra­ject Work Life Rebalance, lichaams­ge­richte coaching voor onderwijsprofessionals. 

The Balancing Act

Dansvoorstelling

The Balancing Act

Bezoek de voor­stel­ling na het meedoen aan deze ademworkshop

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.