Starring#

Jongeren uit Haarlem en omgeving repeteren vier maanden keihard aan een eigen thea­ter­voor­stel­ling. Ieder jaar spelen ze de sterren van de hemel in de bovenzaal van de Schuur.

Yerma on mars 3
Yerma on mars 1
Portretten van jongeren in ballenbak

Doe mee aan Starring#!

Elk jaar maakt Toneel­schuur Producties met een jonge, talentvolle regisseur en een tiental jongeren uit Haarlem en omgeving een thea­ter­voor­stel­ling. De meest recente productie was Starring#26: Yerma on Mars in regie van Reinout Bongers, over twaalf ruim­te­rei­zi­gers die op ontdek­kings­tocht gaan om te begrijpen wat de keuze voor het krijgen of niet krijgen van een kind voor hen inhoudt 

In het voorjaar van 2025 maken we een nieuwe Starring#!

Ben je tussen de 15 en 18 en wil je ook spelen in Starring? In januari 2025 kun je auditie doen voor een plek in de aller­nieuwste Starring#-productie, die in april 2025 wordt gespeeld. 

Veel of weinig spel­er­va­ring, dat maakt allemaal niet uit! Het belangrijk is dat je een flinke portie inzet en energie hebt om van januari t/​m april elke zondag en woens­dag­avond te repeteren in onze studio’s, op loopafstand van de Schuur. In die periode wordt er met veel plezier, keihard gewerkt aan een voor­stel­ling die in april in onze theaterzaal te zien is. 

Aanmelden voor de audities kan door een e‑mail te sturen naar starring@​schuur.​nl met NAW gegevens en een korte motivatie. 

  • Yerma on mars 1
  • Yerma on mars 4
  • Yerma on mars 3
  • Yerma on mars 2
  • “Het leukste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb heel veel geleerd over het maakproces van een voorstelling en vooral Heb ik ervaren op persoonlijk vlak wat mijn krachten zijn”

    Rick, acteur starring #25