Starring # | Schuur

Starring #

Jongeren uit Haarlem en omgeving repeteren vier maanden keihard aan een nieuwe thea­ter­voor­stel­ling. In april 2023 spelen ze de sterren van de hemel in de bovenzaal van de Schuur.

COVERFOTO Starring Bugatti boven Water Walter van Alewijk 13

Starring #25

Na een succesvolle 24e editie van Starring # kijken wij reikhalzend uit naar Starring #25! De audities vinden in januari 2023 plaats. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie!

Veel of weinig spel­er­va­ring, dat maakt allemaal niet uit. Belangrijk is een flinke portie inzet en energie om van januari t/​m april op zondag­middag en woens­dag­avond te repeteren in onze studio’s. En zo, samen met je collega-acteurs en de regisseur, keihard te werken aan een nieuwe productie. Waarin je dan schittert in onze theaterzaal op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023

In de loop der jaren zijn al verschil­lende oud-Star­ring­deel­ne­mers aangenomen op de toneel­scholen en een aantal is inmiddels afge­stu­deerd. En ook voor de regisseur is het vaak een opstap naar het grotere werk. Voor talentvolle, jonge regisseurs zoals Loek de Bakker, Jessie L’Herminez, Daria Bukvić en Casper Vandeputte vormden hun versies van Starring #’ een eerste kennismaking.