Starring #26

Jongeren uit Haarlem en omgeving repeteren vier maanden keihard aan een nieuwe thea­ter­voor­stel­ling. In april 2024 spelen ze de sterren van de hemel in de bovenzaal van de Schuur.

Drie jongeren staan op het podium en juichen uitbundig

Starring #26

Na een succesvolle 25e editie van Starring # kijken wij reikhalzend uit naar Starring #26! De audities vinden in januari 2024 plaats. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie!

Veel of weinig spel­er­va­ring, dat maakt allemaal niet uit. Belangrijk is een flinke portie inzet en energie om van januari t/​m april op zondag­middag en woens­dag­avond te repeteren in onze studio’s. En zo, samen met je collega-acteurs en de regisseur, keihard te werken aan een nieuwe productie. Waarin je dan schittert in onze theaterzaal op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024 om 20:00 uur! 

In de loop der jaren zijn al verschil­lende oud-Star­ring­deel­ne­mers aangenomen op de toneel­scholen en een aantal is inmiddels afge­stu­deerd. En ook voor de regisseur is het vaak een opstap naar het grotere werk. Voor talentvolle, jonge regisseurs zoals Loek de Bakker, Jessie L’Herminez, Daria Bukvić en Casper Vandeputte vormden hun versies van Starring # een eerste kennismaking.