Onder Ons Feestdagenspecial

Bejubelde voor­stel­ling keert speciaal voor Kerstmis terug — Inclusief diner/​lunch en drankjes!

Onder Ons Feestdagenspecial

Na het succes van vorig jaar keert het thea­ter­diner weer terug! Dit keer bij de bejubelde voor­stel­ling van Toneel­schuur Producties: Onder Ons. De voor­stel­ling gaat exclusief bij ons in reprise. We toveren onze benedenzaal om tot thea­ter­res­tau­rant waar je naast deze voor­stel­ling geniet van een vegetarisch tweegangen (kerst)diner of lunch, gemaakt door Keuken­ge­heimen, inclusief amuse en drankjes. 

OVER DE VOORSTELLING

In een veelvormige voor­stel­ling – een heerlijke potpourri van muziek, liedteksten, geluiden, spoken word, een warme maaltijd en absurde humor – schetst Onder Ons een eclectisch beeld van onze samenleving. Een mozaïek van eenzame zielen die naast, boven en onder elkaar leven. Met pracht­rollen van o.a. Malou Gorter (Oogappels)

We kijken binnen in een aantal verschil­lende ruimtes van één gebouw in Nederland. De kamers van vier heel verschil­lende personages. Zelf­ge­schreven scènes en muzikale vormen brengen de personages tot leven en verbinden ze met elkaar. 

Vier eenzame zielen die elkaar niet kennen, letterlijk langs, boven en onder elkaar leven, terwijl ze, gedeel­te­lijk althans, dezelfde handelingen verrichten: slapen, eten, uit het raam staren, wasmachine vullen, de dingen die nu eenmaal gedaan moeten worden en af en toe de dingen waarvan ze rustig proberen te worden. Het leidt tot een bijzondere chore­o­grafie van parallel lopende werelden die soms net over elkaar heen schuiven, dan weer volledig langs elkaar heen lopen.

  • “Het poëtische, tragikomische Onder ons is zowel een confronterende spiegel als een warme deken”

    Telegraaf
  • “De voorstelling maakt zowel het onvermogen als de behoefte tot verbinding zichtbaar”

    Theaterkrant
  • “Ontroerende miniatuurtjes van eenzame, dolende mensen”

    de Volkskrant
Reserveer nu je kaartjes

Reserveer nu je kaartjes

Voor­stel­ling, diner/​lunch en drankjes voor slechts € 65