Het verlanglijstje van:

Welke voor­stel­lingen staan bovenaan de verlang­lijstjes van onze Schuurbezoekers?

Het verlanglijstje van:

In deze editie: Hanna Fleer, Frank Christiaans en Else Sulema 

Hanna Fleer

THEA­TER­GROEP BAMBIE — Bambie 20, de woedende versie 

Bambie maakt mimetheater en dat vind ik heel gaaf; ze zeggen geen woord, ze beelden alles uit. Dat kom je niet vaak tegen. Ik zie uit naar hun komende voor­stel­ling Bambie 20, de woedende versie, omdat er in deze maat­schappij erg weinig ruimte is om boos te zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ze dat in een fysiek stuk gaan verwerken, ik denk dat dat heel vet gaat worden.”

Te zien: wo 14 & do 15 dec, 20:00 uur

  • Frank Christiaans
  • Else Sulema

Frank Christiaans

ENSEMBLE SEASESSION / SERVAES NELISSENDe zus van Frida Kahlo

Ik wil graag naar deze voor­stel­ling van Ensemble SeaSession, omdat ik Frida Kahlo heel goed ken. Als docent beeldende vorming ben ik altijd al geïn­te­res­seerd geweest in schil­der­kunst, en zelf schilder ik ook graag. Maar de zus van Frida Kahlo, daar weet ik dan weer helemaal niks van af, dus dat boeit me dan. En dan is het ook nog eens muziek­the­ater; ik ben onwijs benieuwd hoe dat uitein­de­lijk als theaterstuk wordt weergegeven met muziek.” 

Te zien: di 28 t/​m do 30 mrt (première), 20:30 uur 

Else Sulema

SAMIR CALIXTO & BLACK PENCIL — La Noche Eterna 

Ik ben vorig jaar naar zijn dans­voor­stel­ling van Dido en Aeneas geweest, daar was ik achteraf helemaal stil van. Ik had er geen woorden voor, zo mooi. Ik vind Samir Calixto een fantas­ti­sche choreograaf. Hij raakt iets aan, zo intiem, maar tege­lij­ker­tijd heel toegan­ke­lijk. Rauw, integer en open: dat is voor mij schoonheid. Ik hoop dat La Noche Eterna net zo betoverend gaat zijn.”

Te zien: wo 1 mrt, 20:30