Jeugdtheater

150 Woorden Waarom - Als het anders loopt 9+

Kirsten Bootsma, programmeur jeugd / jongeren

150 Woorden Waarom - Als het anders loopt 9+

We starten 2023 feestelijk met een première in de Schuur! Ik ben heel benieuwd naar de jeugd­the­a­ter­voor­stel­ling Als het anders loopt, vanwege de thematiek en de bijzondere samen­wer­king van drie heel verschil­lende Nederlandse gezelschappen.” 

Het Houten Huis maakt prachtige, poëtische, veelal woordloze voor­stel­lingen, vol oog voor detail, waarin de verbeelding een absolute hoofdrol speelt. Met plan d- maakt choreograaf en danser Andreas Denk in binnen- en buitenland energiek en humo­ris­tisch danstheater voor kinderen en volwassenen. En Club Guy & Roni, dat continu de grenzen van de moderne dans verlegt, en met hun Poetic Disasters Club een broedplaats voor inter­na­ti­o­naal talent biedt.

Samen maken zij een voor­stel­ling over een bijzonder actueel thema: zorg. Het belooft een gedurfde, beeldende muziek­the­a­ter­voor­stel­ling te worden, waarin acteurs met een fysieke of mentale beperking en jonge profes­si­o­nele dansers een wereld vol tegenslag én hoop verbeelden. Begin het nieuwe jaar goed met misschien wel dé theaterhit van 2023!” 

Als het anders loopt 9+

Jeugdtheater

Als het anders loopt 9+

Acteurs met een beperking en jonge profes­si­o­nele dansers verbeelden een wereld vol tegenslag én hoop. 7 & 8 januari 2023