circustheater

150 Woorden Waarom - A Clockwork Orange

Marjorie Boston, programmeur dans/​urban/​interdisciplinair/​circustheater

150 Woorden Waarom - A Clockwork Orange

Ik stop het niet onder stoelen en tafels dat ik een grote liefde heb voor circus­the­ater. Deze kunst­dis­ci­pline ontwikkelt zich snel tot een innovatieve kunstvorm. Op 12 t/​m 14 mei 2023 presenteren wij een staalkaart tijdens de 2e editie van Cirque Mania. Op 31 maart al speelt Tall Tales Company één van hun succesvolle voor­stel­lingen, Clockwork Orange, een circus­be­wer­king geïn­spi­reerd op de cult­klas­sieker van Anthony Burgess en de film van Stanley Kubrick uit 1971.”

Een tijdloos acrobatisch spektakel over de schoonheid, grenzen en aantrek­kings­kracht van geweld. Klassieke muziek wordt als muzikale bron gebruikt en dit zorgt dat de voor­stel­ling schoonheid blijft vasthouden. 

Tall Tales Company is opgericht door Harm van der Laan en Maartje Bonarius. Zij maken beeldende acro­ba­ti­sche circus­voor­stel­lingen en laten je als publiek door verschil­lende emoties gaan; humor is ze niet vreemd. Zij kunnen echt een verhaal vertellen dat je raakt. Een absolute aanrader!” 

*Geschikt voor 15 jaar en ouder *De voor­stel­ling bevat beelden van geweld die misschien als schokkend kunnen worden ervaren. 

A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

Een fasci­ne­rende reis vol circus, geweld en klassieke muziek