Schuur X Joost Swarte Klare Kledinglijn is terug! | Schuur

Schuur X Joost Swarte Klare Kledinglijn is terug!

Na het over­wel­di­gende succes van onze eerste Schuur Joost Swarte Klare Kledinglijn, hebben we speciaal voor de feestdagen weer een nieuwe collectie ontworpen. Met keuze uit drie verschil­lende Joost Swarte prints en naast vertrouwd zwart-wit, nu ook in kleur te bestellen. 

ZY Lx Schuur 2022 Hoodie Sage Green Poppetjes

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

Samen met Zeef Your Local bieden wij t‑shirts, sweaters en hoodies in verschil­lende varianten. Voor kidneren zijn er hoodies in diverse kleuren en varianten en voor de aller­klein­sten een rompertje. Alles gemaakt van zware kwaliteit biologisch katoen/​gerecycled materiaal en met de hand gezeefdrukt met mili­eu­vrien­de­lijke inkt op waterbasis. Ook zijn er tassen, sokken en mutsen te koop.

Een superleuk cadeau voor de feestdagen voor je dierbaren of jezelf! 

De verkoop van de kleding verloopt in 2 bestel­rondes. De kleding is niet te koop in de Schuur zelf. Alle kleding­stukken worden op bestelling gedrukt, zodat er geen over­pro­ductie is. Bekijk goed welke maat je nodig hebt in de bijgevoegde maattabel bij de producten.

Bestel­lingen die uiterlijk 16 november zijn gedaan, kunnen vanaf maandag 28 november worden afgehaald (of toegezonden) Je kunt je pakketje dan vanaf maandag 28 november ophalen in de Schuur, Lange Begij­ne­straat 9, 2011 HH Haarlem. Of je pakketje wordt (tegen verzend­kosten) naar je huisadres verstuurd. 

Let op! Voor Kerst je spullen in huis: Bestel tussen 17 november en uiterlijk woensdag 7 december Je kunt je pakketje dan vanaf maandag 19 december ophalen in de Schuur, Lange Begij­ne­straat 9, 2011 HH Haarlem. Of je pakketje wordt (tegen verzend­kosten) naar je huisadres verstuurd. 

Klare Kledinglijn

Klare Kledinglijn

Bestel nu je t‑shirt, sweater of hoodie. Hier vind je het complete assortiment.