6 feb24 mei 2024

Dubbelspel II

Na het succes van de eerste serie dit thea­ter­sei­zoen presenteren we weer samen met Stads­schouw­burg Haarlem Dubbelspel II!

5 avonden toneel in de Stads­schouw­burg en in de Schuur, voor maar €92. Kom naar vier voor­stel­lingen én volg een masterclass toneelkijken!

Liggend formaat KINGS

Wat houdt de Dubbelspel serie in?

In onze Dubbelspel serie staat een aantal van Nederlands beste gezel­schappen met indruk­wek­kende stukken op de planken. Twee voor­stel­lingen op iedere locatie én een masterclass toneel­kijken. Vijf avonden uit voor maar € 92.

Koop hier het pakket via de Stadsschouwburg 

Dubbelspel II bestaat uit:

Masterclass toneel­kijken di 6 feb, 20:00 uur (Stads­schouw­burg) De Masterclass wordt gegeven door Floortje Bakkeren; thea­ter­we­ten­schapper, spreker en schrijver en docent dramaturgie en geschie­denis bij verschil­lende thea­ter­vak­op­lei­dingen. In haar masterclass gaat ze in op de nieuwe selectie voor­stel­ling én op de inter­dis­ci­pli­naire werkwijze van deze makers. 

Huis van Troje — Mateusz Staniak | Toneel­schuur Producties / ITA zaterdag 9 maart, 20:30 uur (Schuur)

The Underground — Nite zondag 24 maart, 20:00 uur (Stads­schouw­burg)

Het Achtste leven — Thea­ter­groep Oostpool zaterdag 20 april, 18:30 uur (Stads­schouw­burg)

KINGS — RIGHTABOUTNOW INC. vrijdag 24 mei, 20:30 uur (Schuur)

 • Huis van Troje 1

  Huis van Troje

  De Trojaanse oorlog is een mythe, maar de val van Troje is een feit. Maar waar beginnen de verhalen en houden de feiten op met bestaan? In regie van beginnend regisseur Mateusz Staniak (Hamlet en Ophelia).

 • The Undergroud Oostblok

  The Underground

  Welkom bij The Underground, prepare to be blown away. Tijdens deze inspi­re­rende NITE-voor­stel­ling beleef je een roller­coaster van theater, dans en muziek. Guy Weizman maakte van Dostjoveksi’s Aantekening uit het onder­grondse’ een over­wel­di­gende theatervoorstelling.

 • Oostpool Het Achtste Leven Marijke de Gruyter en Nicolien de Jong 1

  Het Achtste Leven (voor Brilka)

  Met Het Achtste Leven (voor Brilka) maakt regisseur en artistiek directeur Daria Bukvić een grootse en epische muziek­the­a­ter­voor­stel­ling naar de wereld­be­roemde roman van de Georgische schrijfster Nino Hara­tisch­wili. Een monumentaal familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu.

 • Liggend formaat KINGS

  KINGS

  KINGS gaat over vriendschap, eerwraak, vrouwenhaat en femicide. Schrijvers Djamel Bara en Maarten van Hinte lieten zich inspireren door een incident in een Franse buitenwijk en de docu­men­taire When We Were Kings’, over bokslegende Mohammed Ali.