3 okt 20231 mrt 2024

Dubbeldans

In samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem presenteren wij: Dubbeldans! 5 avonden dans voor maar 100 euro. Kom naar 2 voor­stel­lingen de Stads­schouw­burg, 2 voor­stel­lingen in de Schuur én volg een masterclass dans beleven!

Song of the dark forest
Twee mannen dansen op betonnen ondergrond

Wat houdt de Dubbeldans serie in?

In onze Dubbeldans serie kan genoten worden van meerdere voor­stel­lingen van gere­nom­meerde dansers en gezel­schappen. Twee voor­stel­lingen op iedere locatie én een masterclass dans beleven. Vijf avonden uit voor maar €100,-.

Haal hier tickets voor de Dubbeldans serie

Dubbeldans bestaat uit

Masterclass dans beleven di 3 okt 20:30 uur. De Dubbel­dans­gan­gers worden in deze masterclass aan de hand genomen door dans recensent Annette Embrechts. Leer op een andere manier te kijken naar dans. Je maakt kennis met de verschil­lende dansstijlen, de bewe­gings­taal en de diverse invals­hoeken om dans te beleven.

Remla — Redo, Denden, Het Andalusisch Orkest wo 18 okt 20:30 uur (Schuur)

Song of The Dark Forest — Scapino Ballet Rotterdam i.s.m. Opera2Day & Doele­n­en­semble vr 24 nov 20:00 uur (Stads­schouw­burg)

Ziel — Conny Janssen Danst za 17 feb 20:30 uur (Schuur)

Strangely Familiar — Jakop Ahlbom Company vr 1 mrt 20:00 uur (Stads­schouw­burg)

 • Twee mannen dansen op betonnen ondergrond

  Remla

  Dans­voor­stel­ling met topdansers. Redouan (won in 2019 De Zwaan voor meest indruk­wek­kende dans­pres­tatie’) en Denden (bekend van tv-programma’s zoals So You Think You Can Dance) zoeken verbinding tussen hiphop, breakdance en hun roots in de Arabische wereld.

 • Song of the dark forest

  Song of the dark forest

  Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden, maar hij wordt ook achtervolgd door herin­ne­ringen aan het strijd­to­neel. Met indringende liederen van onder anderen Sjostako­vitsj en Tsjaikovski, en werk van vier chore­o­grafen komt dit tijdloze verhaal tot leven.

 • ZIEL 3

  ZIEL

  Conny Janssen Danst is vaste bespeler van de Schuur. ZIEL gaat over het verlangen om voluit te leven. Op livemuziek gaat een groep dansers, jong talent en bekende gezichten, op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoe­tingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen?

 • Strangely Familiar

  Strangely Familiar

  Het leven van een onbeholpen man die zichzelf denkt te kennen wordt op de kop gezet wanneer er ineens een dubbel­ganger verschijnt. Terwijl niemand de gelijkenis ziet, probeert de man zich uit deze miserabele situatie te bevrijden.

 • Strangely Familiar
 • ZIEL 3
 • Song of the dark forest
 • Twee mannen dansen op betonnen ondergrond
Strangely Familiar
ZIEL 3

Haal tickets voor de Dubbeldans serie

5 avonden voor slechts €100,-! Tickets worden verkocht via de website van de Stads­schouw­burg Haarlem.