Coördinator Publiekservice en Planning X/V/M

Wil je een coör­di­ne­rende en afwis­se­lende rol in hart van ons theater waar geen dag hetzelfde is? Dan is de Schuur op zoek naar jou! 

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem. In onze vier zalen verwelkomen we publiek bij theater, dans, woordkunst en films. Daarnaast heeft ons eigen Schuurcafé program­me­ring bestaande uit DJ’s, talks en verschil­lende specials. We werken intensief samen met maat­schap­pe­lijke partners en met onze educatieve acti­vi­teiten bereiken wij nagenoeg alle primair onderwijs scholen en voortgezet onderwijs scholen in de regio. De Schuur is nauw verbonden met Toneel­schuur Producties, het grootste produc­tie­huis van Nederland waar thea­ter­ta­lenten zich ontwikkelen tot topre­gis­seurs. Wij zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen. 

Openingsweekend Schuur Sep23 077 1

Vanaf 1 november zoeken wij een

Coördinator Publieks­er­vice en Planning X/V/M

24 — 32 uur per week 

Wat ga je doen

In deze functie heb je de leiding over de medewerkers voor de theater- en de filmzalen. Je begeleidt en coördineert een team van zo’n 20 collega’s (vast en vrijwillig) met een hart voor cultuur. Daarnaast ben je verant­woor­de­lijk voor de planning en roostering van de Publieks­ser­vice. Je bent het vaste aanspreek­punt voor het team en voor collega’s van andere afdelingen. Je coacht en motiveert het team in lijn met de orga­ni­sa­tie­doel­stel­lingen. Je zorgt voor de conti­nu­ï­teit en de borging van het kwali­teits­ni­veau van de Publieks­ser­vice. Bij afwezigheid van het Hoofd Facilitaire Zaken neem je zijn taken waar voor het gebouwbeheer.

Wat wij vragen Je hebt ervaring in een leiding­ge­vende functie en met het maken van roosters. Je bent enthousiast en commu­ni­ceert open en direct. Je kunt opbouwende feedback geven en ontvangen. Je weet raad met lastige vraag­stukken en denkt in oplossingen. Je kan overzicht houden daar waar de chaos heerst en weet creatief om te gaan met de gaten in de planning. Je bent vaardig in het omgaan met de binnen de organisatie gehanteerde geau­to­ma­ti­seerde systemen voor planning en gegevens-verwerking. Je bent woonachtig in Haarlem of directe omgeving. Je bent ook bereid om in het weekend te werken.

Wat wij bieden In deze functie ben je de verbindende factor op de werkvloer van ons theater en filmhuis. Binnen een enthousiast team heb je een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb je de moge­lijk­heid ook zelf onze programma’s te zien en kan je (bijna) overal gratis naar toe in het leukste (film)theater van Haarlem. 

    • We bieden je een veelzijdige en uitdagende functie op basis van een jaar­con­tract voor 24 — 32 uur per week. Verlenging behoort tot de moge­lijk­heid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Toneel en Dans in schaal VI, afhankelijk van je werkervaring. 
    • De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem met de lekkerste koffie en thee vanuit het eigen Schuurcafé.
    • Het is een afwis­se­lende baan met flexi­bi­li­teit in je werktijden (dag, avond of weekenden) in een theater waar van alles wordt georganiseerd.
    • We bieden je daarnaast moge­lijk­heden om je te ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen.

Wij hechten waarde aan diversiteit

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en de regio en werken we met makers van zeer diverse achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. 

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat we iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. 

Contact- en vacature informatie

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? 

Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren. We ontvangen je solli­ci­tatie met moti­va­tie­brief en CV graag vóór 16 oktober? via vacatures@​schuur.​nl, o.v.v. coördinator Publieks­er­vice en Planning.

Voor inhou­de­lijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Span, Hoofd Facilitaire Zaken, per telefoon 023 – 5173900.