Schuur Gigs | Schuur

Live muziek

Schuur Gigs

Livemuziek in ons café op de zondagmiddag.

Maandelijks presenteren we op een zondagmiddag Schuur Gigs, een sfeervol live miniconcert in cafésetting. Singer-songwriters en muzikanten zijn immers ook verhalenvertellers. Niet zelden is een avondje theater of film doorspekt met een stevige soundtrack. Daarom passen zij ook als geen ander in het programma van de Schuur.

Zondag 4 dec: All The King's Daughters

De Nederlands/ Britse tweeling Nina en Laura Philips combineren hun akoestische achtergrond met cinematische pop muziek en nonchalante elektronische beats.

Hun elektronische liveshow heeft een minimalistische, futuristische feel waarbij je wil dansen, luisteren en kijken tegelijk terwijl hun akoestische set meer de drang geeft om weg te dromen bij de melancholische, samensmeltende melodielijnen.

Luister All The King's Daughters alvast op Spotify

DUNE Aimee

DUNE Aimee is een elektrische popzangeres en -songwriter. Catchy hooks die doen denken aan Billie Eilish, Anne Marie en de Nederlandse MAXINE, altijd uitnodigend om mee te zingen. Na het conservatorium te hebben afgerond in Engeland, heeft ze haar eerste twee singles Power Cut en Only Us uitgebracht. Samen met haar gitarist presenteert ze haar krachtige, maar ook gevoelige eigen nummers. Check vooral Spotify om in te komen!

  • ATKD Press Photo 1
  • 5 Y0 A0424 2 1

Speeldata

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.