Live muziek – Het grootste rondreizende festival van Nederland

Popronde

De Schuur doet mee aan de jaarlijkse Haarlemse Popronde!

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op zaterdag 8 oktober naar Haarlem. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van Haarlem en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts.

Popronde toert van 10 september tot en met 3 december als karavaan met 100 talentvolle acts door het hele land. Grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, Kensington, Froukje, MEAU en Jay-Way toerden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde!

Check het programma van de Schuur hieronder:

A. Johanson 19:30 - 20:15 uur
Als het kon nam hij je het liefst mee naar Scandinavië voor een road trip door een herfstig landschap. Waar er in de auto genoeg tijd is voor langgerekte, roots achtige nummers. Of voor een klein folk liedje in een hutje op de hei, om melancholisch weg te dromen bij het haardvuur. Van enkel gitaar en zang, tot soundscapes verdrinkend in de galm.

Boter bij de Vis 20:45 - 21:30 uur
Tijdens hun show 'Als er niets gebeurt', viert Boter bij de Vis vluchtgedrag met stevige beats, dromerige synths en eerlijke teksten. In hun muziek die varieert van electropop en alt-rock, tot akoestische luisterliedjes, laat Boter bij de Vis zien; je kunt altijd terecht bij je verbeelding. Je fantasie is groter dan de realiteit.

Babs 22:00 - 22:45 uur
Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

Het is gratis toegankelijk en met optredens door de hele stad!

Bekijk de selectie van Popronde 2022 op www.popronde.nl.

  • A johanson
  • Boter bij de vis
  • Babs

In iedere stad aanwezig, de infostand!

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 14:00 uur de Popronde infostand op de Grote Markt. Ook bij de infostand: Popronde CD’s van vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T‑shirts en boeken over (ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde. En als je er dan toch bent, stem ook meteen op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!

Alle informatie over Popronde is nu makkelijk te vinden op TimeSquare. Zo kun je het blok­ken­schema inzien, muziek van de acts luisteren, en op de map zien wie — waar — hoe laat speelt. Zo kun je voorbereid op pad met alle programma info op één plek! 

Je kan TimeSquare downloaden via de app store op je telefoon. (Voor Popronde Haarlem zoek je op Popronde en tik je in het tablad Timetable rechtsboven op de agenda).

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.