do 29 februari 2024

Cafeprogramma

Caféprogramma – Week van de Haarlemse Nacht

Nachtwacht Haarlem Netwerkborrel

Breid je netwerk in de nacht uit! Ideeën uitwisselen en gelijkgestemden ontmoeten? Kom naar de Nachtwacht Haarlem netwerkborrel voor nachtelijke makers, organisatoren, bezoekers en ondernemers.

Programma tijdens de netwerkborrel

De netwerkborrel tijdens Week van de Haarlemse Nacht is vanaf 20:30 uur in het Schuurcafé. De netwerkborrel wordt gepresenteerd door Nachtwacht Haarlem in samenwerking met de Schuur. Tijdens de borrel kun je niet alleen netwerken, maar ook genieten van optredens!

Glitter Eva
Maak je klaar om je te laten betoveren door Glitter Eva’s eclectische mix van sweaty disco, avant-garde indiepop, groovy electro en meer. Kom samen schitteren en shinen op de dansvloer!

Elvira
Als muzikant, songwriter en producer combineert Elvira moeiteloos diverse genres om een harmonieus maar eclectisch geluid te creëren – maar laat je niet misleiden door de rust van haar composities – Elvira staat er ook om bekend haar publiek te verrassen met onverwachte inkijkjes in de alternatieve persoonlijkheden die ze in pacht heeft.

Anouk Harkmans
Anouk (2000) is een talige maker uit Haarlem en masterstudent letterkunde in Amsterdam. Schrijvend was ze afgelopen zomer te vinden op verschillende schrijversresidenties, waar ze zich liet inspireren tot de essaybundel ‘A City of One’s Own’ en een gelijknamige expositie in het ABC Architectuurmuseum. Ze werkt in de Schuur in Haarlem en organiseert en cureert her en der programma’s omtrent poëzie en literatuur. Voor Week van de Haarlemse Nacht schreef ze de voice-over voor de video ‘Nachtzicht’, vanaf 26 februari te zien in fotogalerie De Gang.

  • Vrouwelijke dj voor blauwe muur
  • Vrouw leunt met elleboog op tafel
  • Vrouw in rode gloed voor zilver doek

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.