za 7 oktober 2023

Caféprogramma – Blind daten en trouwen voor een dag

Erwtensoep: Blind daten en trouwen voor een dag

Blind-daten in de Schuur! Kom op zaterdag 7 oktober vanaf 13.00uur blind-daten in de Schuur. En met blind bedoelen we dat je niet kan zien wie er tegenover je zit! Je krijgt namelijk een oogmasker voor. Je hebt dus enkel een stem om vanuit te gaan. Zodat alle aannames hoe iemand eruit ziet, in een rolstoel, Chinees of Surinames, of behangen met piercings en tatoeages geen belemmering vormen.

Blind-daten in de Schuur

Het doel is om zo veel mogelijk diverse mensen op een fijne gezellige manier met elkaar te laten kennismaken. Als je elkaar ziet zitten, ook voor de lol kan er hierna getrouwd worden voor een dag, kleding, taart, champagne en fotograaf aanwezig! Dit allemaal om het bewustzijn te vergroten in de week van de Toegankelijkheid, Inclusiviteit en Diversiteit. Er zijn 8 tafels en 5 rondes waarvan de begintijden zijn: 13:15uur/ 14:00uur/ 14:45uur/15:30uur/16:15uur.

Inschrijven!

Lijkt dit je ook leuk stuur dan een berichtje met je naam en voorkeur rondetijd naar 06-55871444 dan ben je verzekerd van een plekje. Ook als je al een vaste partner hebt is dit een hele bijzondere ervaring om mee te maken! Zowel de blind-date als, de Experience en het trouwen voor 1 dag zijn ook los van elkaar te ervaren. Doe je ook mee?

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.