Ammodo X Toneelschuur Producties | Schuur

Ammodo X Toneelschuur Producties

Stichting Ammodo en Stichting Toneel­schuur Producties gaan voor de periode 2021 – 2023 een nieuwe inten­sie­vere samen­wer­king aan.

Kasimir Karoline 14 Sanne Peper

SYNERGIE IN TALENTONTWIKKELING

Stichting Ammodo steunt projecten van partners die zich onder­scheiden door de (excellente) kwaliteit die ze leveren en de grote ambities die daarmee gepaard gaan. Kwaliteit en inhoud staan dan ook centraal in de samen­wer­king tussen Toneel­schuur Producties en Ammodo.

Met de steun van Ammodo biedt Toneel­schuur Producties een nieuwe generatie makers de kans om, onder profes­si­o­nele begeleiding, complete thea­ter­pro­duc­ties te ontwikkelen en te tonen in de kleine en middenzaal door heel Nederland. Voor de deelnemende makers is deze oefening in het produceren van een complete voor­stel­ling van groot belang om het vakmanschap als regisseur te scherpen en geeft het de makers de kans om een eigen publiek op te bouwen.

De aankomende vier jaar zullen de volgende regisseurs verbonden zijn aan Toneel­schuur Producties: Nina Spijkers, Steef de Jong, Nita Kersten, Loek de Bakker, Abdel Daoudi, en Jessie L’Herminez.

Bellegueule 09 Sanne Peper

MARELIE VAN RONGEN directeur Toneel­schuur Producties

Toneel­schuur Producties begeleidt al 50 jaar talentvolle regisseurs in intensieve meerjarige trajecten met als primair doel om tot een eigen artistieke signatuur te komen. Dankzij de structurele bijdrage van Ammodo kan Toneel­schuur Producties de komende jaren de hoge kwaliteit waarborgen in het begeleiden van jonge talentvolle thea­ter­ma­kers op artistiek, produc­ti­o­neel en zakelijk niveau, en ze zo helpen uitgroeien tot uitzon­der­lijke thea­ter­ma­kers.”

STEUN VOOR REGIETALENT

STEUN VOOR REGIETALENT

Toneel­schuur Producties heeft zes jonge regisseurs gese­lec­teerd die in de periode 2021 – 2024 de ruimte krijgen om hun artistieke visie te ontwikkelen in nieuwe thea­ter­pro­duc­ties. Ammodo sprak ze alle zes over hun aanstaande werk en hun beleving van het maakproces

TP ammodo sponsor logo x Schuur wt

Het leven zelf | Loek de Bakker

De eerst­vol­gende Toneel­schuur Productie is Het leven zelf, in regie van Loek de Bakker. Casper Vandeputte (winnaar Toneel­schrijf­prijs 2020) maakt een toneel­be­wer­king van Het leven zelf, het boek van de jonge schrijver Roelof ten Napel (genomineerd voor de Grote Poëzieprijs en de C. Buddingh’ prijs). Over op de rand staan van het volwassen leven, het zoeken naar verbinding, vriendschap en liefde in allerlei vormen.

Programma

Do 20 jan

Het leven zelf
20:00 Theater
Loek de Bakker
Afgelast

Vr 21 jan

Het leven zelf
20:00 Theater
Loek de Bakker
Afgelast

Za 22 jan

Het leven zelf
20:00 Theater
Loek de Bakker
Afgelast

Do 17 feb

Het leven zelf
20:00 Theater
Loek de Bakker

Vr 18 feb

Het leven zelf
20:00 Theater
Loek de Bakker