Filmtechnicus X/M/V 8 tot 12 uur per week

Ben je geïn­te­res­seerd in film­tech­niek en woon je in de omgeving van Haarlem? Dan is de Schuur op zoek naar jou! 

Film buiten Schuur Jaap Kroon Fotografie4 min

Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een Film­tech­nicus X/M/V 8 tot 12 uur per week 

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem met dagelijks een diverse program­me­ring en heel veel te beleven op het gebied van theater, film, dans, verdieping en dialoog. Je treft hier films en thea­ter­voor­stel­lingen van gere­nom­meerde regisseurs en acteurs maar ook nieuw talent krijgt hier een plek. Niet alleen in de film- en thea­ter­zalen maar ook in de rest van het pand en op locatie organiseren we film­ver­to­ningen, talks en kleine festivals. Daarnaast hebben we samen met Filmhub Noord Holland een sterke focus op filmedu­catie en organiseren we de jaarlijkse film­com­pe­titie voor jongeren Shoot Your Shot. We zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen. 

Je belang­rijkste taak is het technisch mogelijk maken van de wekelijkse film­pro­gram­me­ring en dat doe je samen met twee directe collegae waarmee je een gedeelde verant­woor­de­lijk­heid voor de filmzalen hebt. Film­tech­niek valt samen met de afdeling thea­ter­tech­niek onder de Coördinator Techniek en je komt daardoor te werken in een hecht team van 12 technici. Naast de reguliere film­pro­gram­me­ring vinden er regelmatig voor- en nage­sprekken plaats. Ook hiervoor verzorg en bedien je de technische faci­li­teiten zoals licht, geluid, powerpoint en bij hybride events de Zoom/​Livestream sessie. 

We zoeken

Een film­lief­hebber die een sterke verbinding voelt met de program­me­ring van De Schuur. Iemand die goed overzicht kan houden en met oog voor detail de dagelijkse film­ver­to­ningen vlekkeloos kan laten verlopen. Je bent van nature nieuws­gierig naar de nieuwste tech­no­lo­gieën en adviseert de film­pro­gram­meurs en Coördinator Techniek over ontwik­ke­lingen in het vakgebied. De ideale kandidaat is bekend met digitale vide­o­for­maten, audiocodecs en bij voorkeur met apparatuur zoals dolby IMS3000, servers, Christie laser projectors en beschikt over voldoende IT kennis. Ervaring met livestreams of in de evenementen / thea­ter­sector is een pré.

We zoeken iemand met

 • Liefde voor theater en film. 
 • Technische achtergrond met kennis van (digitale) Cinema. 
 • Zelfstandig (film)techniek verzorgen voor rand­pro­gram­me­ring óf dit wil leren 
 • Flexi­bi­li­teit in werktijden en werkdagen. 
 • In bezit van BHV-diploma of bereidheid deel te nemen aan BHV cursus. 
 • Wij draaien sporadisch films op 35mm, ervaring hiermee is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Program­meren van de dagelijkse film­ver­to­ningen en trailers. 
 • Technische voor­be­rei­ding en realisatie van rand­pro­gram­me­ring zoals voor- en nagesprekken. 
 • Samen met directe collega bereikbaar zijn voor storingen. 
 • En een enkele keer de technische voor­be­rei­ding en realisatie van evenementen in huis en op locatie.

Wat wij bieden?

Als film­tech­nicus bij de Schuur krijg je de kans je vaar­dig­heden verder te ontwikkelen op filmgebied: 

 • Wij bieden je een zelf­stan­dige functie op basis van een jaar­con­tract voor 8 – 12 uur per week. Verlenging behoort tot de moge­lijk­heid bij wederzijds goedvinden. 
 • Inschaling gebeurt conform cao Toneel en Dans in schaal schaal V met minimum van € 2704,- en een maximum van € 3941,- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.
 • De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, met de lekkerste koffie én thee vanuit het eigen Schuurcafé. 
 • Daarnaast kun je zoveel mogelijk van onze programma’s zien en kan je (bijna) overal gratis naar toe binnen ons (film)theater en de andere culturele instel­lingen van Haarlem.

Wij hechten waarde aan diversiteit

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Contact- en vacature informatie

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je dit te willen leren om van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren. 

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen wij graag jouw solli­ci­ta­tie­brief met CV uiterlijk voor 1 mei aanstaande, per mail naar: vacatures@​schuur.​nl

Voor meer informatie over deze functie kan contact worden opgenomen met Pim van den Heuvel — Coördinator Techniek: pim@​schuur.​nl of via 023 – 5173900