Filmzaal met groene stoelen

9 juli 2024

Onze filmzalen zijn vernieuwd!

Onze filmzalen zijn vernieuwd!

Op 28 juni hadden wij een feestelijke opening met onder andere de voor­pre­mière van Kinds of Kindness. We hebben gevierd dat onze filmzalen na 22 jaar vernieuwd zijn.

Het verbouwen van onze filmzalen

Na 22 jaar trouwe dienst, was het tijd om de stoelen in onze filmzalen te vervangen. Samen met Joost Swarte en een uitgebreid testpanel hebben wij nieuwe stoelen gekozen. In filmzaal 1 zijn de stoelen groen en in filmzaal 2 zijn de stoelen geel. Niet alleen hebben de nieuwe stoelen een andere kleur… ze zijn ook breder. Dat zit nog lekkerder.

Met een rolstoel naar de film

Wij willen graag dat iedereen bij ons film kan komen kijken. Daarom kan in iedere zaal de gehele voorste rij stoelen verwijderd worden. Op die manier komt er plaats vrij voor rolstoelen!

Altijd het beste zicht op het scherm

We hebben meteen van de vernieuwing gebruik gemaakt om de zichtlijnen te verbeteren. De achterste rijen stoelen zijn hoger gemaakt, daardoor kijk je altijd makkelijk over de persoon voor je heen! Dus zijn alleen nog maar rij 1, stoel 1 en 2 beschikbaar bij het bestellen van je ticket? Ook daar zit je helemaal perfect!