1920 februari 2025

Jeugdtheater – Theater Sonnevanck

STOTTRPJOTR4+

Vandaag is een bijzondere dag! Prins Pjotr krijgt een speciale taak: hij mag elke avond het volk in slaap lezen. Pjotr heeft er zin in en zijn moeder de koningin ook.

Over jeugdtheatervoorstelling STOTTRPJOTR

De avond breekt aan en Pjotr begint. Maar het gaat mis. Hij stokt, hij stuntelt, hij stamelt. De raadsheer raakt in paniek: ‘zo kan een prins niet voorlezen’. De koningin schrikt zich kapot: ‘dit is goed mis!’ Maar Pjotr snapt het probleem niet: ‘mijn hoofd gaat gewoon sneller dan mijn mond’ zegt hij. ‘Haal die stotter eruit’ schreeuwt de koningin ten einde raad. De raadsheer weet wel een oplossing.

STOTTRPJOTTR is feestelijk en kleurrijk muziektheater over taal in alle verschijningsvormen. Een muzikale reis over leren praten met nieuwe woorden en communiceren over abstracte zaken, zoals liefde en verdriet. Beschrijven woorden de wereld of maken woorden de wereld juist tot wat die is? En ben je met een taalachterstand altijd in het nadeel?

  • Tekst en regie  Jip Vuik
  • Spel, zang en muziek  Remco Sietsema, Hannah Boer en Kharim Amier
  • Compositie  Remco Sietsema
  • Vormgeving  Sanne Oostervink
  • Dramaturgie  Michiel Bijmans en Daniël van Klaveren
  • Techniek  Jeroen van Terheijden
  • Website Theater Sonnevanck
Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Wo 19 feb

15:00

Do 20 feb

11:00

Do 20 feb

15:00