zo 7 april 2024

Jeugddans – Maas theater en dans

Milky Way8+

Milky Way is een fantasierijke, fysieke theatervoorstelling die gaat over je soms eenzaam voelen, maar daar samen in zijn. Een voorstelling die gaat over het hangen tussen kind en volwassen zijn en het in beweging zetten van je vragen.

Over jeugdvoorstelling Milky Way

Je zit op een muurtje, staart naar de lucht tot je ogen prikken en wolkenkleuren vervagen. Waarom kan ik me alleen voelen terwijl er zoveel is in dit grote universum? Hoe kan het dat de aarde zo groot is en toch maar een stipje in de Melkweg? Wanneer ben ik uitgegroeid? Het duizelt je en je valt bijna van het muurtje. En net op dat moment komt er iemand het sportveld op en ben je niet meer alleen met je vragen.

  • Van Freek Nieuwdorp
  • Met Freek Nieuwdorp, Arnold Putt, Tyrone Menig
  • Muziek Tyrone Menig
  • Kostuums Arnold Putt
  • Coaching René Geerlings
  • Website Maas theater en dans
Drie dansers springen in de lucht voor gestippelde achtergrond
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Speeldata

Zo 7 apr

15:00