12 november 2024

Herfstvakantie

Jeugdtheater – Dook van Dijck | Maas Theater en Dans

Lady Charly8+

De Koningin van Katendrecht organiseert een bal om een geschikte prinses te vinden voor haar zoon; Prins Charles van Katendrecht. De Prins koestert echter een geheim verlangen: het liefst draagt hij ook een jurk, net als de prinsessen.

Over de jeugdvoorstelling Lady Charly

De Prins van Katendrecht heeft een geheim: het liefst draagt hij een jurk. Als de Koningin een bal organiseert om een bruid voor hem te vinden, verschijnt hij uiteindelijk – verscholen achter de jurk die hij aan heeft - op het feest als de mysterieuze Lady Charly. Wanneer zijn ware identiteit op het spel staat, wordt hij geconfronteerd met de ultieme uitdaging: het zelfvertrouwen die hij voelt als Lady Charly, ook te ervaren in zijn dagelijks leven als de Prins.

  • Persoon in jurk voor streepbehang
  • Persoon in jurk op grond voor grote deuren
  • Persoon in jurk voor gestreept behang
  • Zijaanzicht van persoon in jurk voor gestreept behang
  • Persoon in jurk voor grote deuren

Over de maker Dook van Dijck

Speelde bij Orkater, Toneel­schuur Producties, het Residentie Orkest, het Nationale Theater, BonteHond en was te zien in de musicals De Marathon, Soldaat van Oranje, Het Pauper­pa­ra­dijs en Haal Het Doek Maar Op. Hij is voormalig lid van muziek­the­ater-collectief Club Gewalt en speelde verder in voor­stel­lingen op Lowlands, Oerol, De Parade, Down the Rabbit Hole en het Next Wave Festival in New York.

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Vr 1 nov

19:30

Za 2 nov

19:30