zo 23 maart 2025

Jeugddans – Lloydscompany

Klein, klein vogeltje4+

Zodra de avond aanbreekt, horen de broertjes vreemde geluiden... als ze gaan kijken waar de geluiden vandaan komen, ontmoeten ze een ietwat vreemde nieuwe vriend...

Over de jeugddansvoorstelling Klein, klein vogeltje

In de voorstelling Klein, klein vogeltje, vol tricks, hiphop -en breakdance, acrobatiek en spel, volgen we het avontuur van twee broertjes die op een warme zomerdag mogen kamperen in de achtertuin van papa en mama. Het publiek komt terecht in de rijke fantasiewereld van de twee jochies: de tuin verandert in een enorm bos waarin de broertjes op ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven.

  • Concept / choreografie Giorgio Costa
  • Coach Lloyd Marengo
  • Performers Pom Arnold, Remses Rafaela, Giorgio Costa
  • Website Lloydscompany

Over Giorgio Costa

Giorgio Costa is artistiek leider van het MBO Albeda Danscollege en werd in 2019 verkozen tot leraar van het jaar. Costa is sinds 2004 actief in de wereld van hiphop dans. Hij begon zijn dans­car­rière bij de breakdance formatie Groove Kings”, vloog de hele wereld over om shows te doen voor grote merken als Nike en Asics en danste in de shows van o.a: Broe­der­liefde, Maan, Ronnie Flex, Jandino Asporaat & Glennis Grace.

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Zo 23 mrt

15:00