zo 6 april 2025

Jeugdtheater – De Toneelmakerij

De Grootste Goochelshow6+

De Grootste Goochelshow is een adembenemend muzikaal avontuur vol verbluffende goochelacts. De Toneelmakerij en Bijlmer Parktheater presenteren een wervelende goochelshow als metafoor voor de magie van het leven.

Over jeugdtheatervoorstelling De Grootste Goochelshow

De broertjes Caspaar en Domingo zijn de beroemdste goochelaars van de hele woonkamer. Als volleerde illusionisten toveren zij onzichtbare konijnen uit hun hoed, zagen een familielid naar keuze doormidden en laten imaginaire olifanten verdwijnen. Maar als iets verdwijnt, waar blijft dat dan? En als het nooit meer terug komt, mis je het dan? Als de oudste broer zijn jongere broer naar de plek tovert waar alle verdwenen dingen zijn, doen ze een bijzondere ontdekking. Naast de goochelstok, de bami-opscheplepel en de reservesleutel van de auto, is daar ook een broertje. Maar dat kan natuurlijk niet, want er is niet nog een broertje. Toch? 

  • Tekst Mariëlle van Sauers
  • Regie Paul Knieriem
  • Dramaturgie Jolanda Spoel
  • Lichtontwerp Jasper Nijholt
  • Spel José Montoya en Serge Hogenbirk
  • Website De Toneelmakerij
Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Zo 6 apr

15:00