56 april 2023

Theater – Frascati Producties / Floor Houwink ten Cate

Dance Me to the End of Love

Deze voorstelling is helaas geannuleerd.

Als geliefden trouwen, vieren we feest. Als ze sterven, nemen we afscheid. Maar wat doen we als ze uit elkaar gaan? Dance Me to the End of Love is een muzikaal scheidingsritueel waarin geliefden hun gedeelde en eigen leven vieren en hun break-up(s) bewenen, en omgekeerd.

Floor Houwink ten Cate haalt voor deze voorstelling het meest gedateerde romantische ballet, Het Zwanenmeer, door de mangel en vertelt zo een verhaal over de complexiteit van (zelf)liefde, falen en partner- en ouderschap in onze patriarchale en kapitalistische samenleving.

Floor Houwink ten Cate maakt voorstellingen op het snijvlak van muziektheater, opera en film. Samen met one-woman-operacomponist, -orkest en -koor Annelinde Bruijs bouwt ze met Dance Me to the End of Love verder aan een eigen pop-art-opera, waarin ze de klassieke vorm transformeren tot extreem vormgegeven, grote (en kwetsbare) gebaren. Eerder maakten Bruijs en Houwink ten Cate de uitstekend ontvangen voorstellingen Merkel, One Man Show en Sea of Silence.

  • Productie Frascati Producties
  • Concept, tekst, regie Floor Houwink ten Cate
  • Compositie Annelinde Bruijs
  • Spel Charlie Chan Dagelet e.a.
  • Campagnebeeld Eva Roefs

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voor­stel­ling! Kies bij het afrekenen van de voor­stel­ling de optie Onder 30’ voor het gere­du­ceerde tarief.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.