Boring Festival | Schuur

2829 januari 2022

Theater

Boring Festival

Op 28 en 29 januari is de eerste editie van Boring festival. Op acht unieke locaties in de binnenstad is dag en nacht kunst, muziek, theater en party te beleven. Een bruisend festival met artiesten die de standaard kunstwetten uitdagen en overschrijden.

Tijdens Boring geen geen doorsnee voorstellingen, geen doorsnee zitplaatsen, geen doorsnee kunst. Boring brengt licht in de donkere dagen van januari! De Schuur is een van de festivallocaties, met op het programma o.a.:

REINDIER

“De multidisciplinaire popartiest Reinier van Harten (Amsterdam) maakt onder de noemer REINDIER performances op het snijvlak van muziek, theater en technologie. Onder de artistieke leiding van Reinier is de groepsbezetting wisselend; per project wordt bekeken welke kunstdisciplines eraan te pas komen en welke performers daarbij passen. Op het podium dompelt REINDIER het publiek onder in melancholische vocalen, experimentele instrumenten, betoverende beelden en confronterende teksten, die zowel tijdloos als modern zijn. De contrasten in zijn werk uiten zich ook in de gekozen naam: 'REIN' betekent puur, schoon en maagdelijk, terwijl 'DIER' staat voor emotie, intuïtie en instinct. De gelaagdheid van zijn werk en zijn sprookjesachtige verschijning roepen vergelijkingen op met Kate Bush, Björk en David Bowie. Welkom in de wondere wereld van REINDIER.“

Overige optredens worden later bekend gemaakt.

Koop kaarten (passepartout voor het hele weekend, alle locaties) via https://boringfestival.nl/.

  • Boring Festival
Instagram square 2

Speeldata

Vr 28 jan

20:00

Meer zoals dit