zo 2 februari 2025

Jeugddans – De Dansers

Binnenbeest6+

Soms verander ik in een zorgeloze pony dat door de wei huppelt, even helemaal niet meer mezelf. Andere keren word ik een ondeugende aap en hang ik in de gordijnen. Heel af en toe zie ik dat ook bij andere mensen om me heen. Maar bij de meeste grote mensen wordt hun binnenbeest weggestopt, tam gemaakt en opgesloten. Dat is toch zielig? Red het Binnenbeest!

Over jeugdtheatervoorstelling Binnenbeest

In deze voorstelling zijn vijf grote mensen op wetenschappelijke wijze druk in de weer, maar het lukt ze steeds minder goed om hun instincten te onderdrukken. Machinale bewegingen veranderen in dierlijke sprongen en acrobatische dans, plechtige muziek barst los in swingende flamenco en de glazen vliegen door de lucht. De spelers breken met de regels en keren alle hokjes op z’n kop. Want dat wat van binnen zit, kan niet anders dan naar buiten ontsnappen.

  • Concept Guy Corneille, Josephine van Rheenen
  • Choreografie Josephine van Rheenen
  • Muziek score Guy Corneille
  • Duur 50 minuten
  • Website De Dansers

Over De Dansers 

Wij zijn De Dansers. Een bewegelijke band van dansers en muzikanten vanuit Utrecht onder leiding van choreograaf/​danser Josephine van Rheenen en componist/​muzikant Guy Corneille. We staan bekend om onze dans­con­certen’: organische samen­kom­sten van energieke moderne dans en livemuziek.

Alle voorstellingen voor jeugd

Kom ontdekken

Alle voorstellingen voor jeugd

In de Schuur is altijd iets nieuws te ontdekken voor kinderen van alle leeftijden!

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Zo 2 feb

15:00