The Best of IDFA on Tour | Schuur

Vanaf 22 januari 2022

Documentaire

The Best of IDFA on Tour

Ondanks de onzekerheid over het einde van de lockdown, programmeert de Schuur dit succesprogramma alvast voor begin 2022. We starten de kaartverkoop als er concreet zicht op heropening is.

Update kaartverkoop

Vanwege de sluiting van de Schuur tot en met zeker 14 januari 2022 stellen we ook de kaartverkoop van The Best of IDFA on Tour uit. We durven nog niet met zekerheid te zeggen wanneer we de kaartverkoop zullen starten. Wanneer we een datum hebben dat de verkoop van het IDFA programma van start gaat, ben jij uiteraard de eerste die het weet en houden je via deze weg op de hoogte.

  • Duur 261 min
Discriminatie Grof taalgebruik Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst
  • O Collecting Eggs still
  • Handbook still
  • Where are we headed still
  • Children of the Mist still

O, Collecting Eggs Despite the Times — Pim Zwier Winnaar van de IDFA Award for Best Directing in de Envision Competition

Fasci­ne­rende archieffilm over oöloog Max Schönwetter, de man die zijn leven wijdde aan de eierkunde. 19.206 pracht­exem­plaren verzamelde hij, van kleine gras­mu­sei­tjes tot die van de nandoe. Ondertussen bewoog de wereld zich richting WO II

Lunchpauze van 12:20 uur tot 13:00 uur

Er zal weer een heerlijke lunch verzorgd worden in het café van de Schuur. Deze is bij te bestellen tijdens het kopen van kaarten. 

Handboek — Pavel Mozhar Winnaar van de IDFA Award for Best Short Documentary

De demon­stranten tegen de herver­kie­zing van de Bela­rus­si­sche president Loekasjenko in augustus 2020 werden ongenadig aangepakt. Hun nagespeelde getui­ge­nissen vormen een droge maar trefzekere instructievideo. 

Where Are You Headed — Ruslan Fedotow Winnaar van de IDFA Award for Best First Feature en de IDFA Award for Best Cine­ma­to­graphy

In Moskou komt alles en iedereen samen in de onder­grondse gangen van de metro. Een als kerstman verklede accor­de­o­nist praat met een getroe­bleerde passagier over Dostojevski, het universum en de Russische ziel; feest­gan­gers zingen uit volle borst het nieuwe jaar toe; een reuze­bal­lon­ver­koper probeert tevergeefs zijn waar te slijten. 

Pauze van 14:30 uur tot 15:00 uur 

Children of the Mist — Diem Ha Le Winnaar van de IDFA Award for Best Directing in de Inter­na­ti­onal Competition

In de mistige bergen van Noord-Vietnam worstelt een Hmong-tiener­meisje met opgroeien. Meisjes in Di’s tradi­ti­o­nele cultuur trouwen soms al op hun veertiende. Maar Di gaat naar school en leert daar dat het anders kan.

Lunch

Het is mogelijk een biologische en vege­ta­ri­sche lunch bij te bestellen. Tijdens het afrekenen van The Best of IDFA on Tour is er een optie om de lunch van €12,50 gelijk bij te boeken en te betalen. Wij zorgen er dan voor dat er in de eerste pauze om 12:20 uur een goed vullende lunch klaar staat. 

Cineville & BankGiro 

Kaarten zijn alleen verkrijg­baar voor het gehele programma, het is niet mogelijk kaarten te kopen voor losse films. Cine­vil­le­pas­hou­ders kopen van tevoren een betaalde kaart voor €27,50 en wisselen deze op de dag van hun bezoek, voor aanvang van de eerste film, om voor een gratis Cine­vil­le­kaart. De betaalde €27,50 krijgen ze retour. Na aanvang van de eerste film is omwisselen helaas niet meer mogelijk. Op vertoon van de VIP kaart van de BankGiro Loterij kost een kaart slechts €22,00 (maximaal 2 personen per pas)

Speeldata

Za 22 jan

11:00
Afgelast

Di 25 jan

11:00
Afgelast

Za 29 jan

11:00
Vanaf 26 jan

Di 1 feb

11:00
Vanaf 26 jan

Za 5 feb

11:00
Vanaf 26 jan

Di 8 feb

11:00
Vanaf 26 jan

Za 12 feb

11:00
Vanaf 26 jan

Meer zoals dit