za 2 maart 2024

Live muziek – Schuur Gigs XL

Schuur Gigs XL

Op zaterdag 2 maart is er Schuur Gigs XL! Een extra grote, extra vette en vooral extra lange editie van onze Schuur Gigs. Van 22.00 - 01.30 ben je welkom voor een avond vol live-muziek. En uiteraard zoals altijd in ons Schuurcafé... gratis entree! Meer info volgt!

Bands tijdens Schuur Gigs XL

SIPKE
SIPKE is een zelfstandige Nederlandstalige rock-pop act die zingt over optimisme en twijfels. Met zijn act fleurt hij de boel op, en laat hij je meezingen over herkenbare obstakels waar zelfs Google nog geen antwoord op heeft. Denk aan Racoon als die samen zouden schrijven met Foo Fighters. SIPKE staat al in poppodia als Patronaat en speelde op Altersonic 2024 tijdens ESNS.

YRSA
YRSA weet van een mug een olifant te maken. Door middel van stevige alternatieve pop te combineren met haar liefde voor de Nederlandse taal vergroot YRSA de kleine momenten uit het leven. Ze dwingt haar luisteraars stil te staan bij momenten die anderen misschien verloren zouden laten gaan. Deze verhalen worden gebracht met dragende instrumentatie, poëtische teksten en expressieve melodieën. Een sound die voortkomt uit de invloeden van o.a. Spinvis, Wende Snijders, Eefje De Visser, Radiohead en dichters uit verschillende stromingen.

Eerder stond ze met verschillende acts al op ESNS, Bevrijdingsfestival Groningen en werkte ze samen met orkesten zoals het NNO. Momenteel studeert ze aan de Rockacademie in Tilburg.

  • Meisje zit voor bruin doek
  • 5 jongens staan in de duinen

Live muziek in de Schuur

Altijd op de hoogte blijven van ons programma? Volg ons Schuurcafé op Instagram!

Schuurcafé agenda

Schuurcafé

Schuurcafé agenda

Wist je dat ons café 7 dagen per week open is? Bekijk de agenda voor de leukste live optredens, lezingen, dj-avonden of kom gewoon langs voor een borrel!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.