vr 12 april 2024

Dansdagen Haarlem

DJ

Door­ge­draaid

De wekelijkse DJ avond in het Schuurcafé staat tijdens Dansdagen Haarlem in het teken van de artiesten die dit weekend te zien zijn in de Stadsschouwburg en de Schuur. Na de Rollerdisco gaat het feestje van Solid Ground Movement verder in het gezellige Schuurcafé. Dansen mag met en zonder rolschaatsen!

Solid Ground Movement

De artiesten van Solid Ground Movement hebben als missie urban dans te promoten, te ontwikkelen en te verspreiden als kunstvorm en cultureel erfgoed. Ze excelleren in hiphop, breakdance, popping, locking en andere streetdance-stijlen. Ze organiseren vaak dansvoorstellingen en nemen deel aan danscompetities om hun passie voor streetdance te delen met een breder publiek.

Dansdagen Haarlem

festival

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.