Barmedewerker (oproep) M/V/X

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem met 365 dagen per jaar diverse program­me­ring en heel veel te beleven op het gebied van theater, film, dans, verdieping en dialoog. Je treft hier theater en films van gere­nom­meerde regisseurs, spelers en nieuw talent. Daarnaast geven wij makers ruimte en begeleiden we ze in het creëren van eigen thea­ter­pro­duc­ties vanuit Toneel­schuur Producties. In en om het café vindt ook program­me­ring plaats zoals de Loading Dock Sessies met nationaal en lokaal talent op gebied van muziek, woordkunst, performance & story­tel­ling. Wij zijn een plek waar medewerkers, bezoekers en spelers zich thuis voelen en graag terugkomen. 

Voor ons Schuurcafé zijn we op zoek naar

Barme­de­werker (oproep) M/V/X

Func­tie­om­schrij­ving

- Verzorgen van voor­be­rei­dende werk­zaam­heden zoals het nalopen van bar en zitgedeelte/​café en aanvullen van de barvoorraad door het halen en inruimen van benodigde artikelen;

- Ontvangen van gasten, geven van informatie over dranken/​spijzen en doorgeven of zelf klaarmaken van bestellingen; 

- Afruimen en netjes houden van de bar, theatercafé en afvoeren van afval.

Functie-eisen

- Beschikt over een MBO opleiding, richting Horeca of gelijk­waardig werk- en denkniveau;

- Minimaal 1 jaar werk­er­va­ring in soort­ge­lijke functie;

- Klant­ge­richte, positieve en proactieve houding;

- Flexibele instelling en betrokken bij de organisatie;

- Ruime mate van beschik­baar­heid is noodzakelijk;

- Bij voorkeur woonachtig in Haarlem;

- Last but not least; heb je grote affiniteit met horeca in een (film-) theater.

Wat bieden we

We bieden je een veelzijdige functie op basis van een nul-uren oproep­con­tract van een jaar.

Verlenging behoort tot de moge­lijk­heid bij wederzijds goedvinden. Inschaling gebeurt conform cao Horeca. De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthou­si­aste medewerkers.

Contact- en vacature informatie

Voor meer inhou­de­lijke informatie over deze functie kan telefonisch contact worden opgenomen met Sara Bouwens, coördinator Schuurcafé op telfoon­nummer 023 — 5173900.

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren. Spreekt deze vacature je aan dan ontvangen wij graag jouw cv met korte motivatie per mail vóór 10 september op vacatures@​schuur.​nl.

  • Doorgedraaid DJ Tony DJ Tom Walter van Alewijk 13 1
  • Doorgedraaid DJ Tony DJ Tom Walter van Alewijk 4
  • SCHUUR CAFE