Social impact project rondom voorstelling Apocalyps | Schuur
Social impact project rondom voorstelling Apocalyps

8 april 2022

Social impact project rondom voorstelling Apocalyps

Wat geeft jou de kracht om door te gaan? Deze vraag staat centraal in de thea­ter­voor­stel­ling Apocalyps van Toneel­schuur Producties en in het social impact project rondom deze voor­stel­ling dat bestaat uit een videoserie, audio­por­tretten en een inter­ac­tieve muur.

Een apocalyps kan voor iedereen wat anders betekenen. Iedereen heeft wel een moment gekend dat je leven overhoop werd gegooid of dat je iets in je leven verliest. Wat geeft jou dan de kracht om door te gaan?

Podcast­maker en community builder Winston Brandon maakt in samen­wer­king met Toneel­schuur Producties de serie Kracht­ge­vers. In deze serie portret­teert hij Haarlemmers die elk te maken kregen met hun eigen apocalyps. Een diverse groep mensen met elk hun eigen geschie­denis, verdriet, dromen en ambities. Het resultaat is een uiteen­lo­pende serie met video- en audio­por­tretten over wat mensen de kracht geeft om door te gaan.

De serie Kracht­ge­vers wordt morgen, zaterdag 9 april, gelanceerd met een inter­ac­tieve muur in onze foyer waarop jij als bezoeker antwoord kan geven op de vraag: Wat geeft jou de kracht om door te gaan? Ook kun je via deze muur naar een compilatie van de audio­por­tretten te luisteren. Kom langs, schrijf jouw antwoord op het bord en luister naar de verhalen van anderen.

Lees hier meer over het social impact project Kracht­ge­vers en over de voor­stel­ling Apocalyps van regisseur Nita Kersten.

Programma

Di 31 mei

Apocalyps
20:00 Theater

Wo 1 jun

Apocalyps
20:00 Theater

Do 2 jun

Apocalyps
20:00 Theater