Poetry Circle Haarlem start in de Schuur | Schuur
Poetry Circle Haarlem start in de Schuur

18 januari 2023

Poetry Circle Haarlem start in de Schuur

Poetry Circle is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers. In 2007 begonnen als een eenmalige spoken word-work­shop­serie in Amsterdam, nu uitgegroeid tot een netwerk van Circles in zeven steden met een talen­t­ont­wik­ke­lingstra­jecten en workshops op het gebied van schrijven en performen. 

Veel oud-deelnemers hebben hun weg gevonden naar de podia, zoals Babs Gons, Mirte Hartland (o.a. van Babs’ Woordsalon), Jörgen UNOM Gario (o.a. van Returning the Gaze | Sites of Memory) en Jasper Albinus (o.a. van Boys won’t be Boys). 

Vanaf 7 maart start de Schuur samen met Poetry Circle een eerste traject in Haarlem. Twaalf spoken word talenten scherpen hun schrijf­vaar­dig­heden aan en ontwikkelen hun performance skills. Dit doen ze acht weken lang op dins­dag­avond met coaching van Roziena Salihu (spoken word-artiest) en Nita Kersten (thea­ter­maker en regisseur). 

PCN HAARLEM zonder datum

Je hoeft geen auditie te doen, maar er wordt wel prioriteit gegeven aan mensen uit regio Haarlem.

Wil jij meedoen aan dit traject of wil je meer informatie? Meld je aan via de website van Poetry Circle

Kom gerust in contact met Creatief Producent Mahat Arab via mahat@​poetrycircle.​nl of mail naar programmering@​schuur.​nl.