Lees het magazine nu ook online | Schuur
Lees het magazine nu ook online

9 november 2021

Lees het magazine nu ook online

Het gloednieuwe Schuur­ma­ga­zine is uit en nu ook online te lezen. Wat kun je van de inhoud allemaal verwachten?

In het zestigpagina’s tellende magazine lees je alles over de nieuwe plannen van vertrouwde makers. Maak je kennis met vers talent. Krijg je in 150 woorden een beeld waarom je bepaalde voor­stel­lingen echt niet mag missen. En kun je aan de hand van het programma alvast plannen maken voor de kerst- en voorjaarsvakantie.

Natuurlijk vind je hierin verder het hele programma tot en met februari 22 over­zich­te­lijk bij elkaar. Inclusief de program­me­ring van ons nieuwe podium in het café.

Heb je het magazine al gelezen, ben je geïn­spi­reerd geraakt en enthousiast geworden om kaartjes aan te schaffen? Dan nodigen we je uit de nieuwe website te ontdekken. Een andere uitstraling, hetzelfde doel. Namelijk, jou als bezoeker te helpen een keuze te maken in al het moois dat de Schuur te bieden heeft.

Op onze site vind je stukken uit het magazine terug, bij de voor­stel­lingen en films waar de artikelen betrekking op hebben. Zo kun je lekker doorlezen over de voor­stel­ling waar je tickets voor wilt boeken!

  • De hond die licht gaf Max Tak Esther de Boer
  • Via Berlin Instant Loneliness Moon Saris 5

Meer zoals dit