Inschrijvingen Shoot Your Shot #18 van start! | Schuur
Inschrijvingen Shoot Your Shot #18 van start!

11 augustus 2022

Inschrijvingen Shoot Your Shot #18 van start!

De leukste film­com­pe­titie voor jongeren van 15 tot en met 21 jaar gaat weer van start! Loop jij al lange tijd rond met een goed idee voor een film­sce­nario? Of heb jij een briljante openings­scène voor ogen? Schrijf je dan in voor het maken voor deze wedstrijd, woon twee toffe workshops van profes­si­o­nals bij en wie weet wint jouw korte film deze editie! 

Het thema voor deze editie van Shoot Your Shot is stiekem. Dit mag ingevuld worden zoals je zelf wilt. Heb je een idee voor een animatie, videoclip of docu­men­taire? Alles is welkom, als de film maar tussen de één en vijf minuten duurt. Tijdens het maken van je korte film biedt de Schuur je de kans om, door middel van maar liefst drie workshops van profes­si­o­nele filmmakers, je filmskills nog verder te verfijnen, zodat je uitein­de­lijke dé ultieme korte film kunt inzenden. 

Tijdens de finale worden de gese­lec­teerde films vertoont en kiest de jury, bestaande uit profes­si­o­nals uit de filmwereld,

de grote winnaar. Ook het publiek krijgt de kans om hun lieve­lings­film uit te kiezen. Wordt jouw film gekozen als winnaar? Dan is deze een week lang te zien als voorfilm voor alle films in de Schuur én krijg je een waardebon van Open Studio.

Stiekem altijd al ambities gehad om een korte film te maken? Inschrijven kan tot donderdag 6 oktober in via www​.shooty​ourshot​.nl, wie weet wordt jouw film op het grote doek vertoond tijdens de finale op zondag 11 december!