Gaat alles jou soepel af? Of moet jij voor je gevoel 3x… | Schuur
Gaat alles jou soepel af?  Of moet jij voor je gevoel 3x harder rennen dan de ander?

6 december 2021

Gaat alles jou soepel af? Of moet jij voor je gevoel 3x harder rennen dan de ander?

Naar aanleiding van de voor­stel­ling Kasimir en Karoline van Toneel­schuur Producties in regie van Nina Spijkers is er een sociaal artistiek onderzoeks- en maaktraject gestart in samen­wer­king met de Haarlemse jonge­ren­or­ga­ni­satie Triple Threat (TTT) en maker Sterre de Vries.

Het is een onderzoek naar kansen­on­ge­lijk­heid en de grote pres­ta­tie­druk onder jongeren om zichzelf en de omgeving te ontstijgen. Wat voor impact heeft dat op hen? Welke keuzes volgen hier bedoeld en onbedoeld uit en hoe ga je daarmee om? En wat vertelt het verhaal van Kasimir en Karoline ons anno nu? Het resultaat; een videoclip waar Kasimir en de jongeren van TTT elkaar ontmoeten en de stories samenkomen. 

Bekijk hieronder de videoclip: Schijn ook op ons’ met spoken word artiest Elias en de Hip Hop artiesten Natha en Sarah van jonge­ren­or­ga­ni­satie Triple Threat.

Theatermaker Sterre de Vries

Theatermaker Sterre de Vries

Sterre: We zijn gestart vanuit persoon­lijke gesprekken met verschil­lende jongeren. Hun verhalen en verhouding tot de thematiek vormen de inspiratie voor de teksten en beelden van de clip. De gesprekken geven me een duidelijk beeld. Dat kansen ongelijk verdeeld zijn is een feit. ”

  • Image00037
  • Image00028
  • Image00015