Film & Lunch deal (nu ook in kinderversie!) | Schuur
Film & Lunch deal (nu ook in kinderversie!)

1 december 2021

Film & Lunch deal (nu ook in kinderversie!)

Verschuif je thuis­werk­ritme maar naar de avond, want bij ons kan je overdag nog heel veel moois zien. Dagelijks kun je nu al om 9:00 uur bij ons terecht voor je nodige dosis cultuur én een heerlijke (kids)lunch!

Elke dag serveren we een vege­ta­ri­sche soep en een tosti van De Tweede Jeugd. Je kan kiezen uit de tosti’s kaas, kimchi of ham van wild zwijn. Ook voor de vroege vogels hebben we iets op de kaart gezet. Kom in het café genieten van een heerlijke cinnamon-swirl of verse croissant. 

(Kids)lunchdeal: film + lunch in het café

Wil je lunchen én van een film genieten? Koop dan nu een filmkaartje en bestel er gelijk een gezonde lunch bij, voor €7,50. Voor kinderen bestaat de lunchdeal uit een lekkere kaastosti, sappig appeltje en een sprankelend glas limo voor €6,00.

Hoe het werkt

Als je online kaarten koopt voor een film naar keuze, krijg je na het selecteren van je stoelen de keuze of je de lunchdeal erbij wil kopen. Je krijgt dan, naast je filmticket, een voucher. Deze kan je voor en na de film inleveren bij de bar. De lunch dien je te eten in het café, deze mag niet meegenomen worden in de filmzalen. Kom dus op tijd als je voor de film wil lunchen. 

  • Kimchi 550x825
  • Unnamed