Cirque Mania in de Schuur | Schuur
Cirque Mania in de Schuur

Nieuws – 3 mei 2022

Cirque Mania in de Schuur

De Schuur presenteert Cirque Mania, met acrobatiek, een paaldansact, indruk­wek­kend dans en drag aan de trapezes.

Nieuw Circus verovert van 11 tot en met 15 mei ook in de Schuur haar plek. Laat je verwonderen door een paaldans-act gebaseerd op een Griekse tragedie, live muziek, dans en acrobatiek, een humo­ris­ti­sche dragshow aan de trapezes en een fami­lie­voor­stel­ling waar de zwaar­te­kracht getart wordt.

Cirque Mania is een idee van Korzo, waar het festival al zes jaar plaatsvindt. Wij bundelen nu onze krachten met dit Haagse theater en makershuis om circus­the­ater in Haarlem en de rest van Nederland (nog) meer bekendheid te geven. Om dit te doen hebben we een geweldig veelzijdig programma samen­ge­steld met makers die voor de eerste keer in ons theater te zien zijn en oude bekenden. Het programma is heel divers en voor iedereen is er wel een discipline binnen het circus­the­ater te vinden. 

Als afsluiter van het festival hebben we een speciale editie van onze dansavond Door­ge­draaid op vrijdag 13 mei: DJ Randy Diaz draait eclectische urban platen waar je de hele nacht wel op kan dansen. Kom op je handen staan of hang aan de lampen in ons Schuurcafé!

Programma

Vr 13 mei

Doorgedraaid
22:00 DJ
Eclectic & urban