Stagiair(e) Marketing en Publiciteit (x/v/m) | Schuur

Stagiair(e) Marketing en Publiciteit (x/v/m)

De Schuur is een theater en filmhuis in het centrum van Haarlem. Bij ons kun je terecht voor dans, talks, woordkunst, muziek, theater en films van gerenom­meerde regisseurs, spelers en nieuwe makers. Daarnaast begeleiden we talentvolle makers in het creëren van eigen voor­stel­lingen vanuit ons produc­tie­huis: Toneel­schuur Producties. 

Film buiten Schuur Jaap Kroon Fotografie13

De Schuur is op zoek naar een enthousiaste

Stagiair(e) Marketing en Publiciteit (x/​v/​m)

vanaf februari voor 4 dagen per week

Stage marketing en publiciteit

Als stagiair(e) loop je mee op de afdeling Marketing en Publiciteit van de Schuur, bestaande uit enthou­si­aste medewerkers met verschil­lende speci­a­li­sa­ties. Het doel van de afdeling is om het aanbod van de Schuur op een over­tui­gende en correcte manier te presenteren, bezoekers te verbinden en concepten op een creatieve manier in de markt te zetten.

Er zijn vaste taken waarbij we op de afdeling onder­steu­ning bij nodig hebben, maar we vinden het ook fijn als je zelf iets inbrengt. Er is altijd ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Je krijgt de kans veel te leren, nieuwe dingen te ontdekken en we moedigen je aan zoveel mogelijk films, thea­ter­voor­stel­lingen en anders moois te zien in de Schuur. Je hebt een vaste begeleider en je leerdoelen en werk­zaam­heden worden regelmatig geëvalueerd.

Voorbeelden van werkzaamheden:

* Data­ver­za­me­ling en ‑verwerking

* Webredactie

* Contact met gastgezelschappen

* Maken van content zoals social media posts en digitale nieuwsbrieven

* Assistentie bij het up-to-date houden van de marke­ting­ma­te­ri­alen in het gebouw

* Het meedenken, uitvoeren en analyseren van voorstellingsacties

Wat we zoeken:

* MBO‑, HBO‑, of WO-student, media, commu­ni­catie of marketingstudie

* Uitstekende (schrif­te­lijke) beheersing van de Nederlandse taal

* Interesse in theater en/​of film

* Enthousiast, leergierig, nieuws­gierig en flexibel

* Bij voorkeur woonachtig in Haarlem of omgeving 

We bieden jou

Een inspi­re­rende werk­om­ge­ving in de drukst­be­zochte culturele instelling in Haarlem, waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt een stage­ver­goe­ding, geniet van goede secundaire arbeids­voor­waarden zoals elke dag mee lunchen, en kunt gratis naar film­ver­to­ningen en theatervoorstellingen. 

Reacties

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en werken we met makers van allerlei verschil­lende achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat wij iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar denk je van betekenis te kunnen zijn voor de Schuur? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren. 

Wil jij onze nieuwe stagiair(e) worden? Stuur dan voor 15 december je moti­va­tie­brief en cv naar Marijn Bes: marijn@​schuur.​nl.