Medewerker Ticketing (senior) M/V/X | Schuur

Medewerker Ticketing (senior) M/V/X

De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem en kent een sterke geschie­denis. Met dagelijks een diverse program­me­ring is er veel te beleven op het gebied van theater, film, dans, verdieping en dialoog. Bij ons beleef je theater en films van gere­nom­meerde regisseurs, spelers en nieuw talent. Daarnaast geven wij makers ruimte en begeleiden we ze in het creëren van eigen thea­ter­stukken vanuit ons produc­tie­huis: Toneel­schuur Producties. En niet te vergeten is er het Schuur café. In september lanceerden we Schuur als onze nieuwe naam onder het motto: kortere naam – breder programma. We zijn daar trots op en we bouwen ons sterke merk graag ook met jou verder uit! We zijn een plek waar bezoekers en spelers zich thuis voelen. En dat geldt zeker ook voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Medewerker Ticketing (senior) M/V/X

minimaal 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor een doelmatige inrichting en organisatie van de ticketing. Je begeleidt en coördineert een team van zo’n 20 collega’s met een hart voor cultuur. Samen zorgen jullie voor een goede ontvangst van het publiek in ons theater. Je bent het vaste aanspreek­punt voor het team en voor collega’s van andere afdelingen. Je werkt nieuwe collega’s in en je zorgt voor de conti­nu­ï­teit en de borging van het kwali­teits­ni­veau van de ticketing.

Wij zoeken

Je bent servi­ce­ge­richt en commu­ni­ca­tief vaardig. Wij zoeken een echte teamplayer.

Je werkt doelgericht en kunt snel schakelen in een dynamische omgeving. Je beschikt over goede compu­ter­vaar­dig­heden. Het is voor ons een voorwaarde dat je flexibel inzetbaar bent, met name in de avond en in het weekend. En je hebt natuurlijk affiniteit met theater en film.

Wat wij bieden 

Wij bieden je een veelzijdige functie op basis van min-max over­een­komst voor minimaal 32 uur per week op basis van een jaar­con­tract. De Schuur biedt een inspi­re­rende, informele werk­om­ge­ving in het centrum van Haarlem, met een team van gedreven en enthou­si­aste medewerkers. Functie-inschaling is conform cao Toneel en Dans ingedeeld in schaal IV

Wij hechten waarde aan diversiteit

Bij de Schuur ontvangen we publiek vanuit alle hoeken van de stad en de regio en werken we met makers van zeer diverse achter­gronden. Dat maakt ons werk juist zo leuk. 

Wij hechten veel waarde aan diversiteit op alle niveaus binnen de organisatie en daarnaast maken alle collega’s gelijk­waardig deel uit van het Schuurteam. Het is dan ook vanzelf­spre­kend dat we iedereen uitnodigen om te solli­ci­teren, ongeacht je leeftijd, gender, culturele achtergrond, van wie je houdt en wat je gelooft. 

Contact- en vacature informatie

Voor inhou­de­lijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Span, Hoofd Facilitaire Zaken, per telefoon 023 – 5173900 of per mail op marco@​toneelschuur.​nl

Spreekt deze vacature je aan, dan ontvangen wij graag jouw solli­ci­ta­tie­brief met CV uiterlijk 1 juni a.s. per mail naar: vacatures@​toneelschuur.​nl.